Mäesuusatamine kuulus Michael Schumacheri lemmikhobide sekka.Foto: AP/Scanpix
Vormel 1
12. mai 2019, 12:48

PÕNEV! Kas suurejoonelises filmis avalikustatakse lõpuks Schumacheri saladus? (2)

Mootorispordi fänne ootab aasta lõpus täielik maiuspala: Michael Schumacherist vändatakse dokumentaalfilm, kus üles astuvad paljud seitsmekordsele maailmameistrile kõige lähedasemad isikud.

Linateose nimeks saab lihtsalt „Schumacher“ ja muuhulgas räägivad vormelilegendist tema isa Rolf, abikaasa Corinna ning lapsed Mick ja Gina. Fännideni jõuab terve hulk avalikustamata arhiivimaterjali, kirjutab motorsport.com.

Filmi loojad on auhindadega pärjatud Michael Wech ja Hanns-Bruno Kammertons, kes on varem kinolinal porteteerinud näiteks tenniselegendi Boris Beckerit.

Schumacheri mänedžer Sabina Kehm kinnitas, et kogu perekond on filmitegijatega kõvasti koostööd teinud. Tegemist on märgilise aastaga, sest jaanuaris möödus 50 aastat Michael Schumacheri sünnist, novembris möödub 25 aastat tema esimesest MM-tiitlist.

Esialgsetes pressiteadetes ei ole sõnagi sellest, kas film toob mingilgi määral vaatajateni ka Schumacheri elu pärast 2013. aasta suusaõnnetust, mille järel sakslane täielikult avalikkuse eest kadus. Mehe tervislik seisund on saladus ning ringlevad ainult spekulatsioonid. Tegelikult teab vaid käputäis inimesi, kuidas legendi paranemine kulgeb. Võimalik, et film avab veidi saladuseloori.