Kevin Grosskreutz (paremalt teine) MM-trofeega.Foto: CLEMENS BILAN
Jalgpall
14. mai 2019, 11:56

VIDEO | Maailmameistrit klobisid kümme peksjat, mõnel neist laps teise käe otsas (5)

Jalgpallur Kevin Grosskreutz teenib leiba Saksamaa tugevuselt kolmandas liigas, kuid töötab treenerina amatöörliigas, kus nädalavahetusel tühistati mäng VFL Kemminghausen III ja Brambauer II vahel. Põhjuseks kohtumise ajal tekkinud rüselus.

Videopildist pole täpselt aru saada, mis kakluse algatas, kuid võistkondade fännid ja mängijad sattusid rüselusse. Grosskreutz üritas olukorda rahustada, ent siis hakati teda peksma: "Kümme inimest tulid mulle kallale."

2014. aasta maailmameistri sõnul kaklesid rüseluses ka pereisad, kes hoidsid ühe käega oma last ning jagasid vaba käega hoope. Rüseluse peatamiseks tuli appi politsei.

30aastane Grosskreutz on tuntud paha poisina, mistõttu on teda karistatud nii Saksamaa koondises kui ka kohaliku kõrgliiga klubides. Ent seekord tahtis ta olla rahulepitaja.

Grosskreutz nautis karjääri parimaid aastaid Dortmundi Borussias, kellega tuli kahel korral Saksamaa meistriks. 2014. aasta MMil ta väljakule ei saanud, ent rahvusesindusse ta kuulus ning kuldmedali ka teenis.

Vaata videot intsidendist siit: