Antoine Griezmann.Foto: SUSANA VERA
Jalgpall
15. mai 2019, 15:59

SUURTEHING! Barcelona soetab 120 miljoni euro eest maailmameistri

Ründetuus Antoine Griezmann teatas, et lahkub Madridi Atleticost. Ülisuure tõenäosusega liitub prantslane FC Barcelonaga.

Barcelona maksab Griezmanni eest ligikaudu 120 miljonit eurot. Tänavu jaanuaris näitas Kataloonia hiid samuti oma finantsrammu, kui soetas 75 miljoni eest Amsterdami Ajaxi poolkaitsja Frenkie de Jongi mängijaõigused.

Palju vutiasjatundjad on käesoleva hooaja jooksul avaldanud arvamust, et Barcelona vajab uut tipuründajat, kuna Luis Suarezi aeg olevat läbi. Ehk just seetõttu tahabki Barcelona mullu maailmameistriks kroonitud meest endale. Griezmanni ja Barcelonat on varemgi paari pandud ning näiteks mullu otsustas prantslane üleminekule käe ette panna. 

"Selle otsuse tegemine on minu jaoks raske olnud, kuid tunnen, et see on minu jaoks vajalik," kommenteeris Griezmann Atleticost lahkumist. Klubi särgis on ta 179 liigakohtumises löönud 94 väravat, millele võib tuleval nädalavahetusel lisa tulla, kuna Atletico pallib Hispaania kõrgliiga viimases voorus Levantega.

28aastane Griezmann on Atleticos mänginud 2014. aastast, Hispaania pealinna satsiga liitus ta Real Sociedadist. Atleticoga võitis mees nii Euroopa liiga, Euroopa superkarika kui ka Hispaania superkarika.