Tamrex | Sisuturundus
5. september 2019, 14:11

Kas sinu pea on hästi kaitstud? Tamrex tutvustab tippklassi kiivreid!

Peakaitse vali parimate hulgast, kui sinu töötingimused nõuavad kiivri kandmist. Nüüd on Eestis saadaval maailma tippklassi kuuluvad KASK kiivrid, mille 10-aastane eluiga, ülim mugavus ja parim kaitse pakuvad sulle kogemust, mille sarnast sa kiivrikandjana pole tõenäoliselt kunagi saanud.

Itaalias valmistatud nelja punkti kinnitusega KASK kiivrites on ühendatud tänapäevane sportlik disain, parim saadaolev mugavus ja kaitse ning suurepärane vastupidavus.

Nelja punkti kinnitusega kiivrid on praegu seadustega nõutud peakaitsevahendid kõikjal Skandinaavia maades. Eestis, Lätis ja Leedus on nelja punkti kinnitusega kiivrid koos lõuarihmaga hetkel nõutavad kõrgtöödel, kuid peagi tõenäoliselt ka muudel objektidel.

Kiivritele on Euroopa standarditega kehtestatud mitmed nõuded, KASK kiivrid ületavad need nõuded kohati mitmekordselt ning tagavad väga hea töömugavuse pealekauba.

KASK kiivri eluiga on 10 aastat

Tugevast, vastupidavast ja ilmastikukindlast ABS-plastikust valmistatud KASK kiivrid sobivad nii kuuma päikese all töötamiseks kui ka kuni 30-kraadises külmas kandmiseks. Seetõttu kestab hästi hoitud kiiver isegi kuni 10 aastat (odavaimad kestavad 2-3 aastat tootmisest, keskmise hinnaklassi kiiver 5 aastat). Kui kiiver pole parasjagu kasutuses, soovitame seda hoiustada spetsiaalses kiivrikotis. Samuti tuleks seda hoida kindlas kohas, kus kiivril pole kukkumise ega põrutamise ohtu.

KASK kiiver tuleb välja vahetada hiljemalt kümme aastat pärast tootmiskuupäeva. Samuti siis, kui see on kukkunud, põrutada saanud või on sinu pead juba mõne kukkuva eseme eest kaitsnud.

Mugavat kiivrit ei tunnegi peas

Kiiver peaks isikukaitsevahendina olema nii kerge ja mugav kui võimalik. Väga paljud kiivrikasutajad kurdavad pea- ja kaelavalusid, mis võivad tuleneda raske kiivri kandmisest. Kiiver aga ei peaks segama tööülesannete täitmist, tekitama ebamugavust ega piirama vaatevälja.

KASK kiivrid on kerged (350-400 g) ja lasevad peal hingata. Ka pikaajaline kiivri kandmine väga keerulistes tingimustes ei väsita ega tekita ebamugavust, mistõttu ei pane seda peas tähelegi. Seda kiivrit kannad rõõmuga.

Kiivrisisene pehmenduskomplekt on teisaldatav ja pestav. Pea ja nahaga puutuvad kokku vaid pehmed tekstiilist osised, plastikuga kokkupuude puudub. Lisaks EPS sisemine kilp parema kaitse ja pehmenduse tagamiseks.

KASK kiivrid on stabiilsed ja suurepärase istuvusega. Kiiver püsib hästi peas isegi, kui kukud või oled rihma lahti unustanud. Oluline on meeles pidada, et lõuarihm tuleb alati enne objektile sisenemist kinnitada. Vaid nii on su pea kindlalt kaitstud.

KASK kiivrid on funktsionaalsed: löögikindlus ka külgedelt, eest ja tagant

Kõik kiivrid peavad vastama standardile EN397, mis kehtestab kaitsenõuded ülevalt tulevate löökide või kukkuvatele esemete eest. KASK kiivrid vastavad lisaks EN 12492 standardile, mis sätestab kaitse ka eest, tagant ja külgedelt tulevate löökide eest.

Kinnita kiivrile KASK kõrvaklapid, prillid, visiir või pealamp. EasyClick süsteemiga on kõigi vajalike lisade kinnitamine lihtne ja kiire.

Mugav reguleerimisrõngas teeb kiivri kinnitamise ja vabastamise lihtsaks.

Lühike nokk pakub piisavalt kaitset päikese eest, kuid ei piira liigselt vaatevälja.

Kuklakumerus teeb ülesvaatamise lihtsamaks, sest kiiver püsib kindlat paigal.

Helkurelemendid teevad kiivrikandja paremini nähtavaks ka pimedal ajal valgusvihus

Veendu eespool kirjeldatud omadustes: KASK kiivrid on saadaval kõikides TAMREXi kauplustes.