Lamar Odom.Foto: AP/Scanpix
Kõmu
16. mai 2019, 09:05

Endise NBA tähe pihtimus: olen seksinud üle 2000 naisega, mind ei peatanud isegi abielu... (4)

Endine korvpallur ja poole kohaga seltskonnatäht Lamar Odom kirjutab oma elulooraamatus, et on seksinud üle 2000 naisega.

"Nii kaua kui mäletan, on seks alati mu kinnisidee olnud. Mul on seksisõltuvus. Neid naisi on enam kui 2000. Liiga palju strippareid, et arvet pidada. Maksin neile lisaraha, aga ma ei hakanud neist pärast seksi vähem arvama," vahendas väljaanne People.com Odomi raamatu üht lõiku.

2009. aastal abiellus Odom glamuuritari Khloe Kardashianiga. "Petsin teda kogu abielu jooksul. Olin šokis ja ahastuses, kui Khloe minu tegudest teada sai. Tahtsin neid eitada, aga see polnud võimalik. Seda haiglast pattu polnud võimalik varjata. Mul oli probleem," kirjutas Odom. Pärast kohtusaagasid lahutasid Kardashian ja Odom lõplikult 2016. aastal.

2009. ja 2010. aastal Los Angeles Lakersi ridades NBA meistriks tulnud Odom jätkas: "Mul sai porno otsa, mida vaadata! Ainuüksi sellest saab aru, et läksin üle piiri."

2015. aastal leiti narkootikumide üledoosi saanud Odom teadvusetuna ühest Las Vegase bordellist. Korvpalluri elu suudeti päästa, aga tagantjärele ütlesid arstid, et Odomil oli tohutult õnne.

"Seks ahvatles mind drooge tegema. Tahtsin seda head tunnet kahekordistada. Aga üledoos oli justkui äratuskellaks. Mõistsin, et seda ei saa enam juhtuda. Paraku olen endiselt sõltlane. Mul on raskusi, aga ma ei lähe enam kunagi pimedusse," sõnas 2010. aasta maailmameister.