Spordiblogi

Henry Lääne | Miks Tänakule Toyota, mitte M-Sport (6)

LISA KOMMENTAAR

Jux22. mai 2019, 20:55
Ott on ise ütelnud, et teda esmajärjekorras huvitab vaid meistritiitel, raha usun et hetkel ei mängi otsustamisel niivõrd suurt rolli. Mehel on kindel siht ja eesmärk. Fordi kasuks räägib fakt, töökindlast autost, sest kui eelmisel aastal Ogier tuli Fordiga meistriks, siis Ott suudaks seda samuti. Ja juhul, kui Ott peaks nüüd minema, siis Toyotal on veel varuks Rovanpera, keda neil on kindel plaan kosida, kui sõjaväest pääseb. Otil tõesti on väike "võlg" Malcomi ees, mille ta oma karjääri jooksul kindlasti tasub tuues M-Spordile meistritiitli... kuid millal- see jääb nähtavaks.
Leo jürgenson22. mai 2019, 07:58
Tänak teeb tööd.Hea tulemusega tööd.Maailmameistri tiitel on igal juhul väga suur tunnustus.
wrc20. mai 2019, 13:24
kui kõik läheb nii nagu vaja siis see senaarjum oleks päris hea: see hooaeg paneb elu esimese meistritiitli toyotaga taskusse , liigub fordi ja järgmise hooaja tiitli fordiga taskusse. see oleks juba midagi, unistada võib see veel tasuta. Onju meie mees teistele sõitjatele ikka korralikult peavalu teinud oma tegemistega. Aga läheb kuidas läheb - Ott on tegelt juba WRC ajalugu täiustanud oma olemise ja tegudega. edu talle tiitli saamisel, kunagi see ikka tuleb.
20. mai 2019, 12:34
Olen nõus kirjutatuga, kuid Toyotal on see-eest pappi. Siin ongi dilemma, kas väga hea papp, ja tehniliste apsakate tõttu jääda maailmameistri tiitlist ilma, või väiksem papp, kuid tulla maailmameistriks ikkagi töökindlama autoga. Kumb variant? Arvan, et tiitel kõigepealt, mis on väga hea referents, ja hiljem selle baasilt siis suurema papi peale. Otile soovin edu igal juhul, ükskõik kumma variandi ta ka ei valiks.
20. mai 2019, 09:34
Paistab jah, et Toyotal on neid lastehaigusi ikka veel, mida peab ravima, ja ainult tasemel sõitja oskab pisisasjadeni välja tuua, mida autos arendada, et see vastu peaks ka kõige hullemad sõidud.
väits20. mai 2019, 08:38
kujutage ette nagu ott oleks kavaler, kes jookseb mitme tüdruku vahel.... pigem üks ja kindel, lihtsalt oodata ja praadida palga pakkumist..