Filipp KirkorovFoto: Stanislav Moshkov
Tele
20. mai 2019, 19:54

Filipp Kirkorov: sel aastal ei jäänud palju puudu, et oleksin olnud Eesti tiimis (13)

„Ma esinen ja töötan väga palju. Isegi ebaõiglaselt palju, perele eraldan vähe aega. Ilmselt pole see õige, aga olen kunsti altarile ka isikliku elu ohverdanud,” räägib „Ringvaates” Venemaa superstaar Filipp Kirkorov.

„Nüüd olen vanemaks saanud, vaatan asjadele pisut teise pilguga. Tahan, et minu lapsed kasvaksid armastusega. Võib-olla seepärast taandun pisut, et pühenduda perele,” tunnistab Kirkorov.

Filipp võtab lapsi ka tööle kaasa ning ühendab nii meeldiva kasulikuga. Tel Avivis käis Kirkorov näiteks päeval lastega loomaaias ning õhtul olid nad tema suurimate fännidena vaatamas, kuidas isa laulul läheb. „Tõin terve pere siia – lapsed, isa, lapsehoidja, sõbrad. Peamine, et nad ei tegeleks selle ametiga, see on väga tänamatu amet – pead olema üleval, sest kui oled all, on see tragöödia kogu eluks.”

„Minu Eurovisioni esinemisele järgnenud aastatel olen seisnud Valgevene, Ukraina ja Aserbaidžaani lipu all. Eesti lipu all veel mitte, aga sel aastal ei jäänud palju puudu, et oleksin olnud Eesti tiimis,” viitab ta Uku Suvistele ja soovitab tal end järgmiseks aastaks valmis panna.