Manchester Unitedi fännid. Foto: Francois Mori/AP
Jalgpall
22. mai 2019, 11:01

TRUUD FÄNNID: Manchester United tegi ajaloo halvima aasta, kuid tuleva hooaja piletid kadusid rekordkiirusel

Manchester United tegi klubi ajaloo ühe kehvema hooaja, kuid toetajad neid maha ei jäta. 

Möödunud aasta septembris läksid Unitedis asjad nõnda käest, et meeskonna eesotsast vallandati Jose Mourinho. Ohjad võttis üle klubi legend Ole Gunnar Solskjär, kes esialgu hiilgavalt hakkama sai. 

Norralase juhendamisel võideti kaheksa mängu järjest. Lisaks püsiti 12 Inglismaa liiga matšis kaotuseta, neist kõigest kaks lõppesid viigiga. Hooaja lõpp kujunes aga tõeliseks õudusunenäoks, United lõpetas Premier League´i 66 punkti ja kuuenda kohaga. 

Lisaks ei suutnud Punased Kuradid midagi suurt korda saata mujal. Meistrite liigas piirduti veerandfinaaliga ning kodustes karikasarjades polnud samuti paremate hulka asja. Ekspertide sõnutsi oli see 1992. aastast alates, mil sündis praeguse nimega Premier League, Unitedi konkurentsitult halvim hooaeg. 

Sellele vaatamata on fännid klubi seljataga. Nimelt on juba ära müüdud kõik 52 000 tuleva hooaja pääset, nõnda nobedalt pole Unitedi hooajapiletid veel kunagi varem kaubaks läinud. 

Kuigi Manchesteri punase klubi tuleviku osas on veel palju lahtisi otsi, jätkab peatreenerina Solskjär. Paistab, et meeskonna poolehoidjad toetavad norralast.