Rakvere korvpallimeeskond mängis viimati meistriliigas 2017. aastal. Foto: LAURA OKS
Spordivaria
14. juuni 2019, 16:03

RAHA NAPIB! Võrkpallurite abipalve jõudis tühjadele kõrvadele, korvpallis lugu veidi roosilisem (4)

Kuigi Eestis leidub avaliku rahaküsimisega seoses vägagi positiivseid näiteid – kolmekuuse Annabeli lugu, kelle jaoks on praegu kogutud juba üle miljoni euro –, siis paraku pole kõik algatused nii edukad. 

Rakvere Linnapea Marko Torm tegi maikuu teises pooles sotsiaalmeediasse postituse, kus kutsus koostööpartnereid ja tublisid Virumaa ettevõtjaid Rakvere korv- ja võrkpalliklubi tegemistele õlga alla panema, kuna vastasel juhul ei pruugi Lääne-Virumaa suurima linna esindussatsid enam kõrgeimal tasemel pallida. 

Rakvere võrkpalliklubi tegi oma Facebooki lehel nüüd väikese vahekokkuvõtte, mille siinkohal täismahus avaldame: 

22.05.2019 tegi Rakvere linnapea Marko Torm sotsiaalmeediasse postituse, et Rakvere Võrkpalliklubi ja RSK Tarvas vaevlevad rahahädas (uue hooaja eelarve ei ole koos) ja on küsimärk, kas mõlemad meeskonnad osalevad uuel hooajal kõrgeimal tasemel. 

Möödunud on kolm nädalat ja selle ajaga on võrkpallile abikäe osutanud üks inimene! Austus selle eest, ka üks on lahinguväljal sõdur.

Loodame, et kossus on seis parem, sest linnas sahistatakse, et kossu eelarve on koos. Igaljuhul hoiavad vollemehed Teile pöialt. Üks kõigi ja kõik ühe eest!

Mis saab võrkpallist, on seega endiselt lahtine.

***

Lääne-Virumaa keskuses Rakveres on aastate jooksul püsinud nii tugev korv-, jalg- kui ka võrkpallimeeskond. Lõppenud hooajal mängisid neist meistriliiga tasemel vaid viimased, tuleval aastal võib seis olla veelgi õnnetum. 

Nagu spordis ikka, napib ka Rakveres raha, et tipptasemel kaasa lüüa. Korvpalluritel on esiliiga võiduga, kahe aastase pausi järel, võimalus meistriliigasse naasta, kuid selleks on vaja kokku saada piisav eelarve. Võrkpallurid vajavad kõrgseltskonnas jätkamiseks samuti rahasüsti. Jalgpallurite tase praegu nõnda kõrgele ei ulatu.

Et (tipp)sporti elus hoida, postitas Rakvere linnapea Marko Torm sotsiaalmeediasse üleskutse. Avaldame selle täispikkuses: 

ÜLESKUTSE: Head koostööpartnerid ja tublid Virumaa ettevõtjad!

Oleme olukorras, kus korvpalliklubi Rakvere Tarvasel on võimalus tõusta meistriliigasse. Kahe aasta jooksul on kätte võideldud nii II kui I liiga võidud. Raha meistriliiga tasemel mängimiseks aga napib. Meie Rakvere Võrkpalliklubi tegi korraliku hooaja, aga kaalub ühe võimalusena tegevuse lõpetamist kõrgeimal, meistriliiga, tasemel. Raha elementaarsegi mängutaseme saavutamiseks ja konkurentsivõimelise tiimi kokkupanekuks napib.

Kui sa leiad, et need kaks klubi on väärt mängimist Eesti kõrgeimal tasemel ja sinul on võimalus õlga alla panna, siis palun võta esimesel võimalusel ühendust klubi juhtidega. Ka väikesest toest võib saada abi. Koos oleme tugevamad ja kogemus näitab, et kõik suured asjad algavad meie väikestest tegudest.

Raigo Pärs (Võrkpalliklubi president): 511 7900
Arnu Lippasaar (Korvpalliklubi juht): 552 9291

Tänan kõiki seniseid sponsoreid, fänne, pileti soetajaid, mängijaid, treenereid ja toetavat personali. Palun jaga seda postitust, sest see on vähim, millega omalt poolt toetada saame. Ärme lase asjadel lihtsalt hääbuda!