Jean-Jacques Olivier Foto: Instagram | hercule_cdl_boyz
Võitlussport
23. mai 2019, 08:29

OLE TUGEV! Parklas kuuli saanud poksitšempion võitleb haiglas elu eest

Prantsusmaa profipoksija Jean-Jacques Olivier (31) peab hetkel oma elu suurimat võitlust. Prantslast tulistati supermarketi parklas tulirelvast ning ta võitleb hetkel intensiivraviosakonnas oma elu pärast. 

Šokeeriv intsident leidis aset Toulouse'i linnas. Kohaliku meedia väitel oli Olivier'il õnne, et kuul tema südant ei tabanud. Prantslasele tehti haiglas ka üks operatsioon, mis kulges küll edukalt, kuid süüdistaja Dominique Alzeari sõnul ripub poksija elu jätkuvalt juuksekarva otsas.

Heraklese hüüdnime kandnud Olivier krooniti mullu detsembris Prantsusmaa meistriks, kui ta alistas Brandon Deslaurier'i. Maritinique saarelt pärit võitleja on oma profikarjääri jooksul ringi astunud 13 korral ning väljunud sealt võitjana 11 puhul.

Süüdistaja väitel kahtlustab politsei hetkel tahtliku tapmiskatset. Prantsusmaa meedias ringleva versiooni kohaselt ründasid Olivier'i ja tema venda kaks relvastatud mees, kes neid röövida tahtsid. Olivier üritas varastele vastu hakata, mille peale teda tulistati. Kahtlusalused põgenesid sündmuskohalt rolleriga.