Emiliano Sala Cardiffi särgiga. Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
23. mai 2019, 14:52

MIS OLEKS KUI... Lennuõnnetuses hukkunud Sala ei tahtnud üldse Cardifisse siirduda

Tänavu jaanuaris traagiliselt lennuõnnetuses hukkunud Emiliano Sala ülemineku kohta tuleb uut infot päevavalgele iga nädal. Viimati avaldas Prantsusmaa väljaanne L'Equipe ühe telefonikõne transkriptsiooni, kus selgub, et Sala ei soovinudki Cardiffisse siirduda. 

6. jaanuaril tehtud kõnes tunnistab 28aastane ründaja, et ta ise ei soovinud Nantesest lahkuda, kuid klubi tahtis teda kindlameelselt rahaks teha. 

"Eile õhtul saatsin Meissale [Meissa N'Diaye, Sala agent - toim] sõnumi ning paar tundi hiljem helistas ta mulle tagasi. Arutasime seda teemat ja ta lausus mulle, et Franck Kita [Nantese presidendi Waldemar Kita poeg - toim] ütles talle toru otsas, et nad soovivad mind maha müüa. Nad said Cardiffilt lõpuks pakkumise. Jah, nemad saaksid selle ülemineku eest palju raha, aga mina ei taha sinna üldse minna," sõnas Sala kõnes. 

"Vastab tõele, et mulle pakutakse head lepingut, kuid nende sportlik tase ei huvita mind üldse. Aga nad üritavad ikkagi iga hinna eest mind maha parseldada. Meissa peaks leidma mulle enne üleminekuakna lõppu parema sihtkoha. Aga ka tema leiab, et see oleks samm edasi. Seda nii jalgpalli kui ka lepingutingimuste mõttes. Aga mind ei huvita see, ma ei taha sinna minna. Mind ei huvita see kõik," jätkas argentiinlane. 

"Ma ei soovi sellest ise Kitaga rääkida, kuna ei taha ärrituda. Ta ajab mul alati kohtumisel kopsu üle maksa. Nüüd ta siis soovib mind iga hinna eest Cardiffisse müüa, kuna ta saab sealt palju raha. Ta tahab, et ma läheks sinna, aga aga ta pole kordagi küsinud, mida mina tahan. Ta hoolib ainult rahast. Ja nüüd me olemegi sellises segases olukorras," lausus Sala.