Paige VanZant pääses kuulsasse ajakirja. Foto: Instagram/Paige VanZant
Kõmu
24. mai 2019, 20:25

FOTOD ja VIDEO | Endale uued rinnad soetanud vabavõitleja täitis seksika unistuse (8)

25aastane ameeriklanna Paige VanZant kuulub maailma säravamate naisvabavõitlejate sekka. Nüüd sai temast läbi aegade teine UFC võitlussarja staar, kes poseerib ajakirja Sports Illustrated kuulsas bikiininumbris. Ukse glamuursesse maailma avas omal ajal Ronda Rousey.

„Olin šokis, kui Sports Illustrated helistas ja mulle pakkumise tegi. Olen pidevalt püüdnud maailmale ja UFC fännidele tõestada, et tegelikult on võimalik olla ühtaegu nii ilus kui ka badass,“ rääkis ta unistuse täitumisest. „Nüüd on minu aeg särada!“

 
 
 
View this post on Instagram

Happy Monday 🍌

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant) on

 
 
 
View this post on Instagram

Pretty in pink 🌸 @si_swimsuit

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant) on

 
 
 
View this post on Instagram

You can find me where the wild things are. ☀️🌴🌺 #siswimsuit

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant) on

VanZant pole teinud saladust, et ta on oma välimuse kallal kõvasti vaeva näinud ja sinna ka raha investeerinud. Aasta eest tunnistas noor sportlane, et polnud rahul oma rindadega. „Jah, käisin lõikusel. Olen tüdruk ning tahtsin alati oma rindu. Kuna neid lõpuks ei tulnudki, otsustasin need osta,“ ütles VanZant USA meediale.

Traagiline taust

Koolipingis sattus tulevane vabavõitleja ränga kiusamise ohvriks, mis väljus lõpuks igasugu piiridest. Ühel peol jootsid poisid ta purju ja vägistasid tulevast vabavõitlejat mitmekesi.

Oma raamatus meenutab VanZant jubedat kogemust nõnda: „Nad liigutasid mind, muutsid mu positsioone. Kukkusin läbi, kui proovisin vastu hakata, aju muutus uduseks. Olin ärkvel ja teadvusel, aga keha oli surnud. Teadsin, mis toimub, aga ei suutnud seda lõpetada. Lihtsalt palvetasin, et see lõppeks.“

Vabavõitlejana tegi ta debüüdi 18aastasena, võites oma esimese amatöörmatši. Peagi oli ta juba UFC vaateväljas ning sealgi on saatnud edu. 12 matšiga on kirjas 8 võitu, neist kaks on tulnud nokaudiga. VanZant kaalub 57 kg ja on 163 cm pikk.