Anastassija Ovetškina.Foto: Instagram @ nastyashubskaya
Jäähoki
26. mai 2019, 13:24

Venemaa hokitähe piltilusa naise sõnavõtt mattus „tragöödia“ tõttu kriitikalaviini alla (6)

Venemaa jäähokikoondise staari Aleksandr Ovetškini abikaasa Anastassija kritiseeris pärast Venemaa allajäämist MMi poolfinaalis oma isamaa rahvusesinduse fänne.

Slovakkias mängitava turniiri suurfavoriidiks peetud Venemaa jäi soomlastele alla 0:1 ning meie idanaabrite meedias on avaldatud arvamust, et eilne kaotus oli Venemaa koondise aegade suurim šokk.

"Suurim erinevus Venemaa koondise toetajate ja NHLi klubide fännide vahel on, et venelased loobivad pärast kaotust oma lemmikuid poriga. Tiimide pöidlahoidjad toetavad mängijaid igal juhul, tulemusel pole vahet.

Peame oma kaasmaalaste üle uhkust tundma. Nad on üle maailma miljonitele eeskujuks. Kaotust tuleb väärikalt tunnistada. Palju edu poistele homseks (tänaseks - toim.)," kirjutas Nastja Ovetškina sotsiaalmeedias.

25aastase naise sõnavõtt ei meeldinud paljudele. "Lahe on olla patrioot, kui elad USAs," viitas üks kommenteerija, et Ovetškina elab koos abikaasaga lombi taga, kuna mees teenib leiba NHLis.

"Meie rahvuskoondis esindab riiki, mitte NHLi. Anastassija, saa erinevusest aru! Kas sa oled venelane? Kaotus on meie riigi jaoks tragöödia. Kuidas sa saad võrrelda NHLi, olümpiamänge ja MMi? Kuidas saad sa võrrelda koondise- ja klubifänne?" küsis teine. Negatiivseid kommentaare võikski lugema jääda.

Venelased kohtuvad täna kell 16.45 algavas pronksilahingus Kanadalt 1:5 ketuka saanud Tšehhiga. Finaal Soome ja Kanada vahel algab 21.15.