Foto: Kojima Productions / Sony
Esport
30. mai 2019, 10:00

VIDEO | Aasta üks oodatuim (ja veidraim) mäng jõuab meieni novembris (1)

Aasta oli 2016, kui legendaarne mänguarendaja E3 mängumessil toimunud Sony pressikonverentsi raames lavalaudadele astus ning kõikidele ühte treilerit tutvustas. Video sisaldas alasti Norman Reedust rannal kõndimas, lisaks veel nähtamatu beebi, surnud vaalad ning õhus rippuvad mustad kujud.

Jah, tegemist oli ääretult veidra projektiga, mis sai nimeks „Death Stranding“. Veidrus aga ei kadunud kuhugi, vaid süvenes iga järgneva reklaamklipiga. Samuti süvenes teadmatus, sest mitte keegi ei saanud aru, mis sorti mänguga on tegemist (umbkaudselt on selge, et see on kolmanda isiku vaates märulimäng). Samas oli meelestatus pigem positiivne, kuna Kojima on end läbi aegade korduvalt tõestanud – tema hullumeelsed ideed toimivad.

Mitu aastat kestnud ootamine on lõpuks ometi lõppenud, sest värskelt internetti paisatud treiler paljastab kuupäeva, mil mäng lõpuks ometi meieni jõuab. Selleks saab käesoleva aasta 8. november. Õnneks (või kahjuks, olenevalt vaatevinklist) pole teose veidrus mitte kuhugile kadunud!

„Death Stranding“ koondab enda alla ka mitmeid tuntuid Hollywoodi näitlejaid-lavastajaid. Peaosalist kehastab seriaalist Elavad surnud tuntud Norman Reedus, lisaks temale astuvad üles aga ka Mads Mikkelsen, Lindsay Wagner, Léa Seydoux ning režissöörid Guillermo del Toro ja Nicolas Winding Refn.