Lamar Odom.Foto: Brandon Wade
Kõmu
30. mai 2019, 10:55

Seksisõltlasest endine korvpallistaar süüdistab surnud meest mõrvakatses

Seksisõltlasest endine korvpallistaar Lamar Odom teatas hiljuti, et on maganud üle 2000 naisega. Nüüd tuli ta aga välja veelgi julgema väitega.

39aastane kahekordne maailma tugevaima liiga NBA tšempion rääkis USA televisioonis, et Dennis Hof üritas teda 2015. aastal mõrvata. Odomi väitel mürgitas bordelliomanik teda, samal päeval võttis ameeriklane uimasti üledoosi.

208 cm pikkuse endise korvialuse jõu tervis oli väga nõrk. Üledoosi tõttu sai ta mitu infarkti ning tema maks hakkas üles ütlema. Mehe elu oli ohus, kuid arstide abiga suutis ta raskest seisust välja tulla.

Hof ennast enam kaitsta ei saa, kuna legaalset bordelli pidanud ärimees suri mullu infarkti. Odomi sõnul uurivad tema kaitsjad, kas 72aastasena meie seast lahkunud Hof kavatses tõepoolest jänkit mõrvata.

Odom valiti 1999. aasta NBA draft'is ehk noormängijate valikus neljandana ja ta esindas karjääri jooksul näiteks Los Angeles Lakersit ja Dallas Mavericksi. Veidi mängis ameeriklane ka Euroopas, kui kuulus 2014 Baskonia hingekirja.

Ta on teeninud kulda ja karda ka USA koondisega. 2004. aasta Ateena olümpial võideti koos Odomiga pronks, kuus aastat hiljem Türgis mängitud MMil aga kuld.