Asjaolude paremal kokkulangemisel oleks Neymar võinud vabalt ka üht teist valget vutisärki kanda. Foto: PA Pictures / Scanpix
Jalgpall
31. mai 2019, 08:22

FOTOD | MIS OLEKS KUI... Neymar oli teismelisena ülilähedal Madridi Reali siirdumisele

Hispaania üks suurimaid väljaandeid Marca on enda käsutusse saanud haruldased fotod, kus Brasiilia jalgpallituus Neymar viibib teismelisena Madridi Realis testimisel. 

Neymar külastas Hispaania suurklubi 13aastaselt. Marca väitel kuulus brasiillane Reali huviorbiiti ning ta oleks pidanud tiimi noortemeeskonnas kõrvuti hakkama mängima Dani Carvajali (mängib praegu Realis) ja Pablo Sarabiaga (praegu Sevillas). 

Pildilt on näha, kuidas Sambamaa pallivõlur poseerib Santiago Bernabeu riietusruumis tol hetkel kuningliku klubi ridades pallinud brasiillaste Julio Baptista, Ronaldo, Robinho ja Cicinho riidekappide eest. 

Reali noorteakadeemiast sirgunud Fran Sol, kes teenib praegu igapäevast leiba Hollandi kõrgliigas Willem II ridades, ulatas Marcale üle foto, kus on loetletud kõik 1992. aastal sündinud mängijad, kellega Real tolles vanuseklassis oli arvestanud. Ründes võib Soli, Miguel Galani ja Delfin Mosibe kõrvalt leida ka Neymari, kelle pildile on aga rist peale tõmmatud. 

Marca sõnade kohaselt tõmbas potentsiaalsele üleminekule vee peale palluri agendist isa Neymar seenior, kes nõudis oma lapsele eritingimusi. Kuna Real polnud nõus papa Neymari soovidele vastu tulema, saatis too hispaanlased kukele ning sõlmis pikaaegse lepingu hoopis kodumaa hiiu Santosega.