Madridi Real on teiste seas nõus loobuma nii Bale'ist (paremal) kui ka Iscost (vasakul).Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
3. juuni 2019, 14:36

HULL VAHETUSDIIL? Madridi Real on valmis kolmest tippmängijast loobuma, et saada Pogba

Pärast üle kivide ja kändude läinud hooaega tahab Madridi Real koosseisus muudatusi teha ning on sihikule võtnud peale Hazardi ka Paul Pogba.

Kuigi juba pikemat aega on räägitud, et Real soovib enda ridadesse osta Chelsea mängumeest Eden Hazardit, tahetakse väidetavalt vahetusdiili tulemusena Hispaaniasse tuua ka Paul Pogbat Manchester Unitedist.

Bale on pikalt olnud hädas vigastustega ja on teada, et Zidane Walesi ründajat oma plaanides ei näe. Küll võib Unitedile probleemiks saada Bale'i kõrge palganumber. Samuti ei kuulu prantslasest peatreeneri unelmate koosseisu kaks aastat Müncheni Bayernis veetnud James Rodriguez.

Pisut üllatavalt räägitakse eelmise kahe mängija kõrval ka Isco lahkumisest, kuid Zidane on naasmise järel hispaanlasele taas mänguaega pakkunud ja pigem tahetakse Hispaania koondislast endale jätta.

Küll aga võib Realist lahkuda väravavaht Keylor Navas, kes on Thibaut Courtois liitumise järel pigem teiseks numbriks langenud.

Pogba väärtuses on küll kaheldud, kuid Prantsusmaa koondisega võideti möödunud suvel maailmameistritiitel ja Unitedi eest lõi ta lõppenud hooajal Premier League'is 13 väravat (tõsi, suurem osa penaltipunktilt) ja andis üheksa resultatiivset söötu.