Neymar käib koondise treeningutel helikopteriga, et mitte avalikkuse ette sattuda.Foto: AP/Scanpix
Jalgpall
4. juuni 2019, 10:18

Neymar astub kohtu ette! Võimaliku ohvri kehalt leiti hulk verevalumeid (1)

Brasiilia jalgpalliässa Neymari süüdistatakse vägistamises. Sao Paulo politsei raporti kohaselt toimus kuritöö ühes Pariisi hotellis. Jalgpallur ise lükkas kõik süüdistused tagasi, kuid suure tõenäosusega ootab teda kohtutee.

Brasiilia politseile avalduse teinud naine sai Neymariga tuttavaks sotsiaalmeedias, kus lepiti kokku, et nad kohtuvad Pariisis. Jalgpallur ostis naisele lennupileti Brasiiliast Prantsusmaale ja pani kinni hotellitoa.

Peagi saadigi kokku. Esialgu olevat kõik viisakas olnud, kuid seejärel muutus Neymar agressiivseks, seisab süüdistuses. Kaks päeva hiljem lendas naine tagasi kodumaale ja tegi avalduse Brasiilia politseile. Võimaliku ohvri sõnul ei suutnud ta Prantsusmaal võimudega suhelda, sest oli šokis.

27aastane Neymar postitas seejärel sotsiaalmeediasse seitse minutit vältava video, kus jalgpallur näitas tema ja võimaliku ohvri vahel toimunud WhatsAppi vestlust. Muuhulgas avaldas jalgpallur naisest tehtud poolalasti fotosid.

„Tegemist on intiimsete hetkedega, kuid pean need avalikustama, et tõestada oma süütust,“ selgitas Neymar. „Toimus mehe ja naise vaheline suhe, nelja seina vahel. Sama juhtub iga paarikesega. Lõpuks püüti mind lõksu... Olen väga kurb, et maailmas on inimesed, kes omakasu eesmärgil teisi ära kasutavad.“

Nüüd võib Neymari oodata hoopis topeltkaristus, sest politsei esitas talle ka intiimsete fotode avaldamist puudutava süüdistuse. „Jeesuse vere nimel! Ma ei usu, et mu tütar sellise loo välja mõtleks,“ ütles võimaliku ohvri ema Brasiilia meediale.

Lisaks lekkisid ajakirjandusse naise meditsiinilise kontrolli tulemused. Tema kehalt leiti verevalumeid, lisaks viitavad mao probleemid ja järsk kaalu langus stressile. Uuringud viidi läbi kuus päeva pärast väidetavat vägistamist. Brasiilia ajakirjanduse valduses on ka fotomaterjal, kust on näha naise kehal, peamiselt jalgadel ja tuharatel asuvaid verevalumeid.

Neymar ise on praegu Brasiilia koondise laagris, kuid reedel peaks ta kõigi eelduste kohaselt kohtu ette astuma. Politsei külastas sambamaa esinduse treeningut ning Neymarile edastati kohtukutse. Võimude ja jalgpalluri vaheline vestlus kestis veidi alla tunni.

Neljapäeval mängib Brasiilia kontrollkohtumise Katariga.