Foto: Ubisoft
Esport
4. juuni 2019, 09:56

AMBITSIOONIKAS! „Watch Dogs 3“ lubab sul mängida ükskõik kellena!

Suve tähtsaim üritus, ehk elektroonika- ja mängumess E3 on kohe-kohe ukse taga, mis tähendab vaid üht – suured poeketid on siin, et oma leketega rikkuda kõik suured üllatused, mis meid pressikonverentsidel ees võivad oodata!

Sel korral oli eksijaks Amazon UK, tänu kellele me teame Ubisofti hittsarja kuuluva „Watch Dogs 3“ uut nime ning muid detaile, vahendab Level1.ee. Teose ametlikuks tiitliks saab „Watch Dogs Legion“ ning selle tegevus, nagu varasemalt lausa mitmel korral kirjutatud sai, leiab aset lähituleviku Londonis.

Üheks suurimaks ja huvitavamaks aspektiks üllitise mängitavuses on aga asjaolu, et mängija saab kehastuda ükskõik milliseks maailmas eksisteerivaks tegelaseks, kelle ta enda ridadesse on värvanud. Iga kohatav indiviid on mängusüsteemide poolt valmis genereeritud, olles visuaalselt (piisavalt)  unikaalne ja omades häälnäitlemist.

Täpsemad detailid – nagu näiteks teose peategelane – selguvad juba uuel nädalal, kui leiab aset E3. Ubisofti pressikonverents toimub Eesti aja järgi esmaspäeva (10.06.) hilisõhtul kell 23.00.