Scottie Pippen. Foto: Steve Dykes/AFP
Kõmu
4. juuni 2019, 17:05

TOHOH! NBA legend kaebas viieaastase tüdruku kohtusse: tema ema ja isa on vanematena põrunud

1990ndatel kuuel korral Chicago Bullsiga NBA tšempioniks kroonitud Scottie Pippen (53) on sattunud kummalisse kohtujuhtumisse. 

Nimelt rentis legendaarne kossumees perioodil: 2017. aasta oktoober kuni 2018. mai oma luksusvillat. Seal elas kolmeliikmeline perekond, kes vajas pärast orkaan Irmat ulualust. 

Trio ei suutnud end aga kuigi hästi ülal pidada. Enim vihastas Pippenit viieaastane tüdruk, kes valimatult seinadele vildikate ja kriitidega sodis. Endine korvpallur otsustas perekonna kohtusse kaevata. 

„Tüdruku hävitav tegevus näitab, et tema ema ja isa on vanematena põrunud,“ vahendab USA meedia Pippeni sõnu. Nüüd nõuab ta lapse vanematelt kohtu kaudu 100 000 dollari suurust valuraha. 

Peretütre omavolitsemine polnud sugugi ainus pahategu. Näiteks oli villas lõhutud mööblit, alati ei tasutud õigeaegselt üüri, majast varastati nõusid ning lemmikloomadel lasti siseruumides piiramatult toimetada. 

Perekond ei saanud tagasi küll 50 000 euro suurust ettemaksu, kuid see jääb kõigi kulude katteks selgelt väheks. 

Kõnealuses villas on kuus magamistuba, üheksa vannituba ja privaatne sadam. Luksuse eest tuleb iga kuiselt üüriraha välja käia 30 000 dollarit. Vahepeal oli maja ka müügis, siis küsiti selle eest 10 miljonit dollarit.