Lopez oma isa, Jose Antonio Reyesega.Foto: Instagram/_josereyeslopez_
Jalgpall
5. juuni 2019, 09:32

Madridi Reali president lubas Reyese poja eest hoolitseda, kuni ta 18aastaseks saab (1)

Autoavariisse sattunud Jose Antonio Reyese surm šokeeris kogu jalgpallimaailma, eriti tema endiseid klubisid nagu Madridi Real. Temast jäid maha naine ja kolm last.

Kuigi tipuründaja 11-aastane poeg Jose Antonio Reyes Lopez mängib preagu Leganese, liigub ta järgmiseks aastaks Madridi Reali akadeemiasse ja tal hoiab seal silma peal Reali president Florentino Perez. Nii väidab hispaania spordireporter Cristobal Soria.

"Florentino Perez ütles mulle, et hoolitseb Reyese poja eest kuni ta 18aastaseks saab,"lausus Soria Chiringuito TV-le.

Leping Madridi Realiga sõlmiti juba enne Lopeze isa surma. Poiss lõpetas möödunud hooaja Leganese noortemeeskonna suurima väravakütina.

Lopez avaldas juba laupäeval, millal ta viimati oma isa elusana nägi. Ta kirjutas: "See oli viimane hetk, mis me koos veetsime, isa. Sel päeval andsid sa mulle nõu, nagu sa alati teed, kuid seejärel ei tulnud sa enam iial tagasi ja see on minu jaoks väga raske! Ma olin ja olen igavesti sinu üle uhke, isa. Me ei veetnud koos nii palju aega kui tahtsime, aga ainult sina ja mina teame, kui palju me üksteist armastasime! Ma tean, et sa hoolitsed taevast minu eest ja ma ei unusta sind mitte iialgi! Ma armastan sind, Papa!"

Autoõnnetuses hukkunud Reyese lähedastele avaldas kaastunnet ka hispaanlase endine peatreener Arsene Wenger, kelle käe all võideti Premier League. "Kõik Arsenali perekonna liikmed toetavad tema peret. Ta jääb igaveseks meie südametesse."