Reyese auto pärast avariid.Foto: Twitter/@Belmezanito
Jalgpall
5. juuni 2019, 12:51

Hispaania politsei kinnitab: Reyese kiirus oli enne avariid üle 220 km/h (2)

Endine Hispaania ründaja Jose Antonio Reyes kihutas politsei kinnitusel enne avariid kiirusega enam kui 220 km/h.

"Kiirusepiirang on selles alas 120 km/h. Võime kinnitada, et see (sõiduki kiirus - toim) oli õnnetuse peamine põhjus," ütles politsei pressiesindaja. "Meie juurdlus jääb avatuks, me ei tea veel, kas õnnetuse põhjuseid oli mitu. Praegu võime vaid kinnitada, et peamine oli kiiruse ületamine, see oli enam kui 220 km/h."

Avariis hukkus peale Reyese ka tagaistmel sõitnud nõbu. Samuti autos viibinud kolmanda astme nõbu suutis autost välja ronida kuid sai tugevaid põletushaavu ja on haiglas raskes seisundis.

Reyes maeti eile tema kodulinnas Utreras, kus endise tippjalgpalluri kirst oli kaetud Sevilla lipuga. Reyes sai seal jalgpallihariduse ja naasis 2012. aastal, et praeguse Arsenali peatreeneri käe all võita kolm järjestikust Euroopa Liiga tiitlit.

Selle aasta jaanuaris liitus ta Hispaania esiliiga meeskonna Extremaduraga, kelle särgis sai üheksa mängu ja 493 minutiga kirja ühe resultatiivse söödu. Reyese viimaseks matšiks jäi 1:0 võidumäng AD Aldorconi vastu, kus ta 60. minutil sisse vahetati.