Cristiano Ronaldo kaksikud Mateo ja Eva.Foto: Twitter @ Cristiano
Kõmu
5. juuni 2019, 16:21

JÄLLE! Cristiano Ronaldo kurvastab oma lapsi

Cristiano Ronaldol on neli last – kaks poega ja kaks tütart. Ehkki jalgpallitäht peab vahel töökohustuste tõttu võsukestest eemal olema, on tähtsad kuupäevad tal suurepäraselt meeles.

2017. aasta juunis sai portugallane Eva ja Mateo isaks. Kes on kaksikute ema, pole teada, küll on avalikkuseni jõudnud teave, et lapsed sündisid USAs tänu surrogaatemale.

Praegu valmistub Ronaldo Portugali koondisega Rahvuste liiga finaalturniiriks, kus nelja parema hulgas astub neile vastu Šveits. Vutimurule minnakse täna õhtul, homme kohtuvad Inglismaa ja Holland.

Et kaksikud saavad täna kaheaastaseks, ei saa Ronaldo lastega nende sünnipäeval olla. "Palju õnne issilt. Mul on väga kahju, et ma ei saa sel erilisel päeval teiega olla, aga ema on kohal. Olge alati õnnelikud, armastan teid väga," kirjutas ründaja sotsiaalmeedias.

Ronaldo jäi Eva ja Mateo sünnipäevast ilma ka mullu, kui valmistus Portugaliga Venemaal mängitud MMiks.

Ka Ronaldo esiklaps Cristiano Ronaldo juunior sündis üheksa aastat tagasi seni anonüümseks jäänud surrogaatema abil. Mehe neljanda lapse emaks on kesktormaja elukaaslane Georgina Rodriguez. Nende ühislaps sündis paar kuud pärast kaksikuid.