Neymari väidetav vägistamisohver Najila Trindade Mendes de Souza Brasiilis telekanali SBT eetris.Foto: Kuvatõmmis.
Kõmu
6. juuni 2019, 10:09

Väidetav vägistamisohver: ütlesin Neymarile „stopp, stopp, ei!“ (17)

Brasiilia jalgpallistaari Neymari vägistamises süüdistav naine andis esimese avaliku teleintervjuu, mis läks eetrisse kohaliku aja järgi kolmapäeval.

Najila Trindade Mendes de Souza sõnas Brasiilia telekanalile SBT, et nõustus Neymariga seksima, kuid mitte ilma kondoomita. Seejärel muutunud jalgpallur agressiivseks.

"Kui küsisin, kas ta tõi kondoomi, vastas ta ei. Ütlesin, et siis me ei tee midagi. Aga ta ei kuulanud, vaid hakkas asjatama. Ütlesin "stopp, stopp, ei, stopp!", aga ta ei öelnud suurt midagi, vaid jätkas oma tegevust," kirjeldas väidetav ohver.

"Tahan vaid õiglust, sest ta traumeeris mind väga. Tahan, et ta maksaks oma teo eest."

Neymar eitab süüdistusi ning postitas enda kaitseks internetti video koos tema ja tolle neiu vahelise sotsiaalmeedia vestlusega. Lisaks tekstile näeb seal poolpaljaid pilte, mida neiu jalgpallurile saatis.

Sellega seoses sattus Neymar Rio de Janeiro politsei küberkuritegevuse osakonna uurimise alla, sest tal polnud fotode avalikustamiseks neiu luba.

"Vahetasime Instagrami sõnumeid ja ta küsis, millal saaksin Pariisi minna," lisas neiu teleintervjuus. "Ütlesin, et kas või kohe praegu, aga mul pole selleks raha. Ta ütles, et hoolitseb selle eest ning ostis mulle lennupiletid ja maksis mu ööbimise eest."

Muide, esialgu süüdistas naine Neymari füüsilises vägivallas, kuid paar päeva hiljem tegi ta Sao Paulo politseisse avalduse hoopis vägistamise kohta ning vahetas oma advokaati.

Kui intervjueerija küsis, mis 15. mail Pariisis juhtus, vastas naine "vägivald koos vägistamisega".

Ta kirjeldas end televiisoris tavalise inimesena, kes töötab ja õpib. "Olen modell ja sisedisainitudeng, kellele meeldib sport, treenimine ja tantsimine. Olen tütar ja ema."

Täispikk portugalikeelne intervjuu on nähtav siin.