Hüvastijätumängus õnnestus võita Euroopa Liiga tiitel. Ehk saab belglane Realiga triumfeerida Meistrite Liigas?Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
6. juuni 2019, 19:58

SUUR ÜLEMINEK LÄHEDAL! Chelsea nõustus Reali rekordilise pakkumisega

Pikalt räägitud tehing on lõpuks reaalsuseks saamas. Chelsea staar Eden Hazard on liikumas Madridi Reali, sest kaks klubi jõudsid viimaks belglase hinna osas kokkuleppele.

Chelsea on nõustunud Los Blancose ligi 100 miljoni euro suuruse pakkumisega, mis võib erinevate boonuste toel lõpuks 140 miljoni peale küündida. See teeks Hazardist kalleima mängija, kes Hispaania pealinna klubiga kunagi liitunud. Senine rekord kuulub Gareth Bale'ile, kes kuus aastat tagasi 100 miljoni euro eest Tottenhamist liitus.

Walesi palluri mängud võivad Reali eest peagi mängitud olla, aga Belgia staar võib lähipäevadel lepingule alla kirjutada ja Bale'i minuteid veelgi kokku kuivatada.

28aastast belglast ootab ees korralik palgatõus ja ametlik esitlus Reali koduväljakul Santiago Bernabeul. Chelsea eest lõi Hazard 352 mänguga 110 väravat, seega ootused on kõrged. Kusjuures viimased kaks väravat läksid Hazardile kirja Euroopa Liiga finaalis, kus belglase hea esituse toel alistati Arsenal 4:1.

Pärast mängu ütles ründestaar, et tegu oli hüvastijätumänguga ning arvas, et paari päeva jooksul saab üleminek kinnitatud. "Jalgpallis ei või kunagi teada, aga jah. Ilmselt lahkun."

Madridi Realile oleks Hazard juba suve kolmas ost. 50 miljoni euro eest liitus Porto 21aastane kaitsja Eder Militao, 65 miljonit pidi Hispaania suurklubi välja käima sama vana Serbia ründaja Luka Jovic, kelle eelmiseks koduklubiks oli Frankfurdi Eintracht