Korvpall

Marten Maide: USAs on kool palju lihtsam kui Eestis (10)

LISA KOMMENTAAR

Eesmärk pühendab abinõu8. juuni 2019, 15:03
"Vähese haridusega, kuid füüsiliselt terve inimene on ühiskonnale kasulikum kui vaimselt arenenud inimene... Me peame hülgalama mõtted, teadvuse ja alluma ainult oma instinktidele. Igaveseks on vaja teha lõpp sellele, mida nimetatakse üldhariduseks. Üldharidus - see on mürk. Täielik vabadus hariduse saamiseks on privileeg väljavalituile ja neile, kelle nad võtavad oma ringkonda. Olles järjekindlad... anname me alamklasside hiiglasuurele massile harimatuse hüve. Mida madalam on töölisklassi ja kogu rahva kultuuritase, seda rohkem on meil shansse võimul püsida..." /Adolf Hitler/
mix8. juuni 2019, 12:01
räägite vaid usa st, enamus maades on nii ju 🙃, ma ei tea kas löpptulemus on Eestis parem. Eneseimetluses oleme löppudelöpuks head.
Tubakad, aga see-eest lojaalseks loputunud mass8. juuni 2019, 09:48
USA on ju meie suur eeskuju! Ega Eesti selles osas oma õpetajast kahjuks enam suurt maha jää. O.K.!
nii ta on8. juuni 2019, 07:23
Seda võib arvata, sest tegelikult on need ameerikamaa noored parajad tubakad. Eks ikka sellest, et kool nii lihtne on. Rumalus ruulib.
ätt.8. juuni 2019, 06:54
"Keskmine ameeriklane on poolkirjaoskamatu, reaal- ja humanitaarvaldkondades täiellik võhik, ehk siis teadmistele ca 10-neaastase lapse tasemel." See onngi eesmärk-harimatut massi on kerge manipuleerida ! Isegi nende presidentidest on avaldatud imelugusid .
Oma nimi.7. juuni 2019, 20:14
Jah vaadates ringi siis ei saa jätta mainimatta üli andekatest ja üli haritutest kes juhivad eestit. Kui vaadata seda meeletut majanduskasvu mis eestis on siis võiks seda võrrelda kadunud Atlantisega kes oli etaloniks. Nüüd mõelge kumb riik on rohkem arenenud ja siis tehke omad järeldused.
Mnjaa8. juuni 2019, 07:26
No kus on ikka kirjavigu, seda kommentaari lugedes ei teki kahtlustki, kumb riik arenenum on
Juba Leningi ütles, et õppida! õppida! õpida!7. juuni 2019, 12:27
rahvatarkus: Mida Juku ei õpi, seda Juhan ei tea! Ja kui USA kool selline kergekene on, kus kodused tööd vaid minutitega tehtud saavad, siis ma kaasaja tava-ameeriklase IQ numbrite pärast eriti ei imestagi. Puudulik haritus ning silmaring. Meenub aastakümnete tagune artikkel USA koolinoorte silmaringist. Oli korraldatud mingi test. Üks küsimus oli selline, et kes oli Adolf Hitler? Parim vastustes oli, et esimene inimene, kes lendas Kuule! (ilmselt aeti segi Neil Armstrongiga, kes astus 1969 esimesena Kuu pinnale). tänan, mina oma lastelevõi lastelastele küll sellist ""haridust" e soovi.
See pole sugugi hea ju7. juuni 2019, 09:52
Keskmine ameeriklane on poolkirjaoskamatu, reaal- ja humanitaarvaldkondades täiellik võhik, ehk siis teadmistele ca 10-neaastase lapse tasemel. Soodustatakse varianti, et lugeda hädapärast mõistab, kuid arutlused loetu üle on ülejõukäivad, samamoodi kirjutamine. Miks nii? Nii luuakse inimene, kes on täiesti manipuleeritav. Manipuleerijad aga õpivad vähestes erakoolides.
Manipuleeritavs?7. juuni 2019, 13:42
Ka mõne meie hariduspoliitikud soovivad põhikooli lõpueksamid üldse ära jätta.