Ajakirjanikud politseijaoskonnast väljuvat Neymari ründamas. Foto: AP/Scanpix
Kõmu
7. juuni 2019, 08:48

Vägistamisskandaali kistud Neymar käis politseis aru andmas

Maailm tühja kohta ei salli. Kui üks jalgpallimaailma superstaaridest, Cristiano Ronaldo, suutis enda nime vägistamissaagast just puhta(ma)ks pesta, siis nüüd on samasuguse portsu otsa sattunud Neymar. 

Brasiilia vutiässa suudistatakse samuti vägistamises. Tema väidetav ohver andis mõned päevad tagasi kodumaal avaliku teleintervjuu, kus sündmustest pikemalt pajatas. 

Naine oli nõus Neymariga seksima, kuid seda vaid kondoomiga. Tolle asjaolu muutumine ärritas aga pallurit. 

"Kui küsisin, kas ta tõi kondoomi, vastas ta ei. Ütlesin, et siis me ei tee midagi. Aga ta ei kuulanud, vaid hakkas asjatama. Ütlesin "stopp, stopp, ei, stopp!", aga ta ei öelnud suurt midagi, vaid jätkas oma tegevust," kirjeldas väidetav ohver.

Päev hiljem käis süüdistusi täielikult eitav Neymar politseijaoskonnas ütlusi andmas. Ajakirjanikele ründetuus oma pooleteisetunnist külaskäiku ei kommenteerinud, sõnades vaid, et teda toetavad väga paljud inimesed. 

"Tahan lihtsalt tänada teid selle toetuse eest. Need sõnumid, mida mu sõbrad ja fännid mulle saadavad, tähendavad mulle väga palju. Armastan teid kõiki," lausus edurivimees. 

Vutiässa oli jaoskonna ette tulnud toetama ka kümneid lapsi, kelle ees Neymar eraldi peatus ning kinnitas, et on süütu. 

***

Eile laadis Neymar enda kaitseks internetti video koos tema ja tolle neiu vahelise sotsiaalmeedia vestlusega. Lisaks tekstile nägi seal poolpaljaid pilte, mida neiu jalgpallurile saatis.

Seoses sellega sattus Neymar ka Rio de Janeiro politsei küberkuritegevuse osakonna uurimise alla, kuna brasiillasel polnud fotode avalikustamiseks neiu luba.