Markus Kay mängu nautimas. Foto: Twitter @Sporf
Jalgpall
7. juuni 2019, 10:04

Sõnumi teel vallandatud peatreener viskas klubile mõnusa ninanipsu

Tugevuselt Saksamaa viiendasse liigasse kuuluv TV Jahn Hiesfeldi jalgpalliklubi andis päev enne hooaja viimast kohtumist oma senisele peatreenerile Markus Kay'le sõnumi teel teada, et pärast homset mehe teeneid enam ei vajata. Sellel otsusel olid aga omad tagajärjed. 

Kay'le valmistas pahameelt, et otsusest teavitati teda WhatsAppi sõnumi teel. Seega otsustas ta viimasele mängule ilmuda täielikus kalamehevarustuses, ning juhendas hoolealuseid mugavalt toolil, õng käekõrval. 

Markus Kay mängu nautimas. Foto: Twitter @Sporf

See oli konkreetne vastus klubi presidendi Dietrich Hulsemannile, kes pärast hooaja eelviimast mängu, kui sai selgeks klubi liigast väljakukkumine, sõnas et mängijad ja treenerid olid nii liikumatud, et oleks võinud sama hästi kalastada. 

"Meil oli viis mängijat varumeestepingil, kui mitte keegi neist ei liigutanud. Ka treenerid istusid kivikujudena oma pinkidel. Tahtsin neile kõigile ridvad anda," sõnas Hulsemann siis. 

Hooaja viimaseks mänguks oligi Kay siis äia soovitusel õnge välja otsinud. Kaotusest see Jahn Hiesfeldi siiski päästnud, TSV Meerbusch võitis kohtumise 5:1.