Sebastian OgierFoto: Martin Ahven
WRC
9. juuni 2019, 10:07

Sebastien Ogier Sardiinia ralli eel: võime oma nime võitjate nimistust kohe maha tõmmata

Tänu Ott Tänaku rallikavalusele – eestlane pidurdas Portugali MM-ralli punktikatse finišis – on kuuekordne maailmameister Sebastien Ogier see, kes eelseisval Sardiinia võidukihutamisel esimesena rajale läheb. Prantslase sõnul vajutab see nende nädalavahetuse tulemusele üüratu pitseri. 

„Arvestades siinset teepuhastusefekti, siis Sardiinias esimesena rajale minemine tähendab, et võime enda nime võimalike võitjate nimistust sisuliselt kohe stardist maha tõmmata,” vahendab Citroeni pressiteenistust Vahemere suuruselt teisel saarel varasemalt kolmel korral triumfeerinud Sebastien Ogieri sõnu.

„Tundub, et me ei saa ka ilmataadilt abi, kuna ennustus mullusele sarnast vihma ei luba. Seega tundub, et meid ootab ees karm nädalavahetus, kuid lähen sellegipoolest endast maksimumi andma. Eks nädalavahetuse lõpuks ole näha, palju meil õnnestus punkte noppida," jätkas ta. 

„Oleme masinat kõvasti edasi arendanud ning Portugalis oli mul roolis vahelduseks taas hea tunne. Meie siinne lõpptulemus sõltub suuresti sellest, kuidas avapäeval õnnestume.”

Citroeni tiimipealik Pierre Budar: "See ralli on meeste ja autode jaoks alati tõeline väljakutse. Sebastieni ja Julien [Ingrassia] jaoks on see aga eriti keeruline, kuna nad peavad avapäeval esimesena rajale minema, mis mängib siin kahtlemata suuremat rolli kui Portugalis. Samas teame väga hästi, kui andekad ja võistlushimulised nad on."

Pierre Budar. Foto: Martin Ahven