Kinsey Wolanski.Foto: Imago Sport/Scanpix
Jalgpall
9. juuni 2019, 12:50

Trikoonäitsik planeerib juba järgmisi väljakule tormamisi: tahan 30selt piisavalt raha omada, et pensionile minna (3)

Jalgpalli Meistrite liigas finaalis väljakule jooksnud Kinsey Wolanski sõnab, et ta ei kahetse oma tegu põrmugi ning kavatseb tulevikus veel sarnaseid ettevõtmisi korraldada.

Põhjus, miks viietunnine arest ning väiksemad rahatrahvid neiut ei morjenda, peitub ilmselgelt tema poiss-sõbra Vitali Zdorovetski leheküljele ja neiu enda Instagrami kontole tulnud populaarsuses ja rahas.

„Pärast seda, kui vanglast välja sain, oli mu Instagrami jälgijate arv hüpanud 300 000 pealt kahe miljonini. Sellist tähelepanu ei saa endale osta,” sõnas Wolanski. „Olin ühtäkki üle maailma kuulus ning erinevaid tööpakkumisi tuli uksest ja aknast. Ma ei usu, et ma kellelegi oma käitumisega liiga tegin. See oli lõbus.”

Ekspertide hinnangul on Wolanski populaarsuse tõus võrdväärne 4 miljoni euro suuruse reklaamtuluga. Zdorovetski (porno)lehekülje kasutajate arv on ületanud praeguseks koguni 32 miljoni piiri.

„Fännid armastasid seda ning ka mängijate nägudelt peegeldas vastu naeratus. Isegi politseinikud tahtsid pärast vabanemist minuga pilti teha,” meenutas ameeriklanna. „Tagasiside mu tembule on olnud uskumatu.”

See on ka põhjus, miks kavatseb Wolanski tulevikus sarnast trikki korrata. „Tahan 30selt omada piisavalt raha, et pensionile minna ja sarnased väljakule jooksmised, nagu Meistrite liiga finaalis, aitavad mind sellele eesmärgile ainult lähemale,” leidis ta.

Wolanski poetas The Sunile antud usutluse käigus mokaotsas, et finaalis väljakul viibinud tippmängijad on temaga ühendust võtnud.

„Ma ei hakka ühtegi nime nimetama, kuid nii mõnigi Liverpooli mängija saatis mulle pärast mängu filtriva sisuga sõnumeid. Üks saatis mulle näiteks hunniku südamepilte ning teine kirjutas, et "nägin sind mängul",” sõnas ta. „aga ma ei hakanud neile vastama, kuna mul on poiss-sõber olemas.”