WRC

Rahvusvaheline autoliit: uued reeglid ei muuda WRC-sarja igavamaks (3)

LISA KOMMENTAAR

"SP"10. juuni 2019, 11:54
Punktiarvestus süsteem peaks muudetama. JA KOHE! Iga kiiruskatse sõiduajad ümberarvetavaks punktideks. Näiteks parim aja sõitnu saab: - 5 punkti, -teise aja 4 punkti, -kolmanda aja 3 punkti, -neljanda aja 2 punkti, -viienda aja 1 punkt, See võimaldaks pinget hoida algusest-lõpuni, oleks põnevam, ega oleks hävituslik mingi rehvi, mingi teise pisivea tõttu võistleja statistiks jäämist, niiöelda autorikkete tõttu. Siis saaks järgmisel kiiruskatsel, halvemal juhul päeval ikka punkte teenida ja sunniks kõiki sõitjaid, igat kiiruskatset, iga punktieest täiega sõitma.
Mart9. juuni 2019, 19:54
tõenäoliselt ei kaoks katse ajal müra kuhugi, sest nii palju elektrit kuskil akus hoida, kui WRCs vaja läheb (100 km katseid), pole kuskilt võtta. jutt on siiani käinud ülesõitudel elektri kasutamisest. lisajõuallika kasutamisest bensiinimootorile (a-la F1) on meeletult kallis ja siis ei jää enam üldse mingit eelarvet ralliauto ehitamiseks, kui seda teed minnakse. üldse tundub see prantslaste idee igast otsast hallitavat...
Pets9. juuni 2019, 17:45
Telekast vb vahe polegi nii suur aga rajal vaadates on vahe meeletu. Kaoks ära just see kaugelt kostev mürina/põrina hääl ja kõik sellega seonduv (kes käinud, see teab).