Esport

VOT SEE ON PUNK! Keanu Reeves liitub Poola mängustuudio suurprojekti „Cyberpunk 2077-ga“ (3)

LISA KOMMENTAAR

I don't get it10. juuni 2019, 18:32
Et kui keegi tahab seletada, loeks huviga.Lihtsalt kerge tunne, et enamus hardcore fänne ei tea ise ka mida nad ootavad sellest.Kergelt muidugi naljakas vaadata neid kes ei ole kordagi elus gta-d viitsind mängida ja terve elu on mingeid draakoneid tapnud, ootavad nüüd linna mängu kus on autod ja tulistamine.Ma võin täiesti vabalt mööda panna ja võibolla on tõesti tegu millegi eepilise tulekuga.Lihtsalt ma ei ole siiani seda eepilist elementi selle mängu puhul veel märganud.Või ma ei tea vb see ongi neile kes tahavad, et aasta 2077 näeks välja nagu 80dad.See paraku mulle ei müü seda.
I don't get it10. juuni 2019, 18:25
Ja ma saan aru, et saab teha enda tegelase ja valida soengu ja tatoo käe peale, aga simsis saab muidu.Gta online-s saad ka endale ise tegelase teha ja riided selga panna.Nii, et selles ma küll midagi erilist ei näe.Saad robot käe panna endale? eee okei.Eriti lamp on see tegelase tegemine sellepärast, et kogu mäng on nii ehk naa first person vaates, et teisisõnu vahet seal on mis tatokad või tagi sul seljas on.Autodega sõitmisel ei pidavat ka suurt rõhku olema.Millest selline "hype" ? Lihtsalt stoori pärast? Et mingi smuugeldad seal mingit jura ja töötad mingi "mafia" heaks? Kuidas see uus on ?
I don't get it10. juuni 2019, 18:19
Täiesti aus olla, siis ma ei ole kindel kust see "hype" tuleb.Kui keegi tahab seletada, siis feel free.Kõik videod mis ma näinud olen on mega igavad.Graafika ei ole ka midagi märkimisväärset, red dead redemption 2 näeb kõvasti parem välja.Sellessuhtes, et see nn. "tulevik" näeb välja nagu 80dad.Kõik toonid, värvid jne.2077 aasta ilmselgelt ei ole midagi sellist.Vb ei ole lihtsalt minu stiil vms, samas gta, watch dogs mulle meeldivad, niieöelda open world moodsad linnad, aga see nn nightcity tundub kuidagi mega igav.Kas hype on sellest, et seal saab metsikult alasti naisi olema? Lamp.