Kaia Kanepi näitas Pariisis suurepärast mängu.Foto: EPA/Scanpix
Tennis
10. juuni 2019, 14:58

Tubli Kanepi tegi suure tõusu, Kontaveit jätkuvalt langevas trendis. Zopp kukkus 75 kohta! (2)

Kui Eesti naiste esireket Anett Kontaveit langeb oma karjääri parimast  WTA edetabelikohast aina kaugemale ja paikneb nüüd 20. real, ilusa turniiri teinud Kaia Kanepi tõusis 17 positsiooni võrra.

Kontaveidi jaoks kujunesid Prantsusmaa lahtised parajaks õudusunenäoks. Eestlanna, kes alles äsja oli jõudnud karjääri parimale, 14. kohale, kaotas juba avaringis tšehhitarile Karolina Muchovale (WTA 73.). Enne turniiri 17. kohal paiknenud Kontaveit langes veel kolme koha võrra, kuid püsib veel 20 parima seas.

Seevastu Kanepi jõudis kuueteist parema sekka ning kaugele ei jäänud ka veerandfinaal. Südi esitus tõi kõva tõusu ka WTA edetabelis. 88. kohalt hüppas ta 71. positsioonile. 33aastane eestlanna postitas ka Twitterisse fotosid, kus treenib juba muruturniirideks.

"Lõhnab nagu tulemas on muruväljakute hooaeg"

Eesti meeste esireket Jürgen Zopp sel aastal kvalifikatsiooniringist edasi ei saanud ning kuna eelmisel aastal jõudis ta lausa kolmandasse ringi, siis läks kaduma suur hulk punkte. 75 (!!!) kohta langenud Zopp peab leppima 224. kohaga ATP edetabelis.