USA ründestaar Alex Morgan kõmmutas Tai väravasse lausa viis palli!Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
12. juuni 2019, 20:17

VIDEO | 13:0!!! Võimsad ameeriklased purustasid jalgpalli MM-i rekordi (2)

USA naised näitasid meestele koha kätte. Ameeriklased alistasid Tai koondise lausa 13:0, mis tähistab jalgpalli MM-ide suurimaskoorilist võitu.

Naiste jalgpalli MM-il jätkatakse rekordite purustamist, sest vaid mõne päeva eest sai brasiillasest Cristianest turniiri vanim kübaratriki löönud mängija ning Formiga on nüüd esimene jalgpallur, kes seitsmel MM-il mänginud ja samuti ka vanim MM-il mänginud pallur.

Ameeriklased võtsid suurima võidu rekordi Saksamaa naistelt, kes 2007. aastal Argentinat 11:0 loputasid. Meeste MM-ide suurim võit on selles tabelis alles neljandal kohal. Ungari alistas 1982. aastal El Salvadori 10:1. Nende tulemuste kõrval on Eesti 0:8 kaotus Saksamaale eilses EM-valikmängus tühiasi.

USA suurde võitu panustas enim Alex Morgan, kes valitseva maailmameistri eest lausa viis väravat lõi. "Sel turniiril loeb iga värav ja oleme selle kallal töötanud," lausus Morgan. Olen sõnatu. Pall põrkas täna mulle sobivalt ja ootan järgmist mängu."

USA peatreener Jill Ellis oli samuti rahul. "Arvan, et suhtumine oli paigas, ründajad olid tulemuslikud ja hoidsime oma värava puhtana. Tahtsime ründama tulla ja seda me ka tegime. See oli vägev, olin neid vaadates pisarates."

Kõik väravad: