Neymar püüab kohtus oma süüd tõestada. Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
13. juuni 2019, 13:33

OOTAMATU PÖÖRE! Neymari väidetav vägistamisohver sattus politsei uurimise alla (2)

Jalgpallistaari Neymari vägistamisskandaal võtab ühe veidramaid pöördeid. Nüüd süüdistab politsei väidetavat ohvrit laimamises.

Alustame algusest. Kõigepealt tegi Brasiilia politseile avalduse Najila Trindade, kes süüdistas Neymari vägistamises. Naine sai jalgpalluriga tuttavaks sotsiaalmeedias, kus lepiti kokku, et nad kohtuvad Pariisis. Neymar ostis naisele lennupileti Brasiiliast Prantsusmaale ja pani kinni hotellitoa.

Peagi saadigi kokku. Esialgu olevat kõik viisakas olnud, kuid seejärel muutus Neymar agressiivseks, seisab süüdistuses. Kaks päeva hiljem lendas naine tagasi kodumaale ja tegi avalduse Brasiilia politseile. Võimaliku ohvri sõnul ei suutnud ta Prantsusmaal võimudega suhelda, sest oli šokis.

27aastane Neymar postitas seejärel sotsiaalmeediasse seitse minutit vältava video, kus jalgpallur näitas tema ja võimaliku ohvri vahel toimunud WhatsAppi vestlust. Muuhulgas avaldas jalgpallur naisest tehtud poolalasti fotosid.

„Tegemist on intiimsete hetkedega, kuid pean need avalikustama, et tõestada oma süütust,“ selgitas Neymar. „Toimus mehe ja naise vaheline suhe, nelja seina vahel. Sama juhtub iga paarikesega. Lõpuks püüti mind lõksu... Olen väga kurb, et maailmas on inimesed, kes omakasu eesmärgil teisi ära kasutavad.“

Najila Trindade ei soovi avalikkusele oma nägu näidata. Foto: Reuters/Scanpix

Hiljem selgus, et Neymari võib oodata hoopis topeltkaristus, sest politsei esitas talle ka intiimsete fotode avaldamist puudutava süüdistuse. „Jeesuse vere nimel! Ma ei usu, et mu tütar sellise loo välja mõtleks,“ ütles võimaliku ohvri ema mõne aja eest Brasiilia meediale.

Seejärel lekkisid ajakirjandusse naise meditsiinilise kontrolli tulemused. Tema kehalt leiti verevalumeid, lisaks viitavad mao probleemid ja järsk kaalu langus stressile. Uuringud viidi läbi kuus päeva pärast väidetavat vägistamist. Brasiilia ajakirjanduse valduses on ka fotomaterjal, kust on näha naise kehal, peamiselt jalgadel ja tuharatel asuvaid verevalumeid.

Vahepeal käis Neymar ülekuulamisel ja ühtegi otsust pole võimud veel langetatud. Nüüd aga laekus kõige värskem info, et politsei on asunud süüdistama ka Najila Trindadet – põhjuseks laimamine!

Nimelt käis naine telesaates ja kritiseeris võimude käitumist. „Politsei on ära ostetud, on ju nii? Või olen ma hull?“ Teda häiris teade, et sündmuspaigalt ei leitud väidetavalt ühtegi Neymari sõrmejälge.

Seepeale andiski politsei märku, et nüüd on uurimise all ka väidetav ohver, sest viimane laimas Brasiilia võime.