Thierry Neuville'i sõnul tuleb Hyundaiga veel kõvasti tööd teha.Foto: AFP/Scanpix
WRC
15. juuni 2019, 14:35

End autos ebamugavalt tundev Neuville: peame lootma teiste eksimuste peale

WRC sarjas üldarvestuses kolmandat kohta hoidev Thierry Neuville on Sardiinias tõsiselt hädas olnud ralli algusest saati ning leiab end enne tänaõhtuseid katseid alles kaheksandalt kohalt.

"Eile pärastlõunal oli loomulikult väga raske ja olime väga pettunud, aga tean, et olen paar eksimust teinud ja see on mängu osa. Püüame eilse unustada ja täna on uus päev uute lootustega, sõnas 30aastane belglane.

"Hommikune läbimine oli väljakutsuv ja ausalt öeldes ei olnud autos kuigi enesekindel. Rehvivalik ei olnud ilmselt parim. Peame sellega leppima ja siin me oleme, endiselt samal positsioonil ja peame lootma teiste eksimuste peale," lausus Neuville, kes kõvema rehviseguga paremat pidamist lootis.

"Teeolud olid teistsugused võrreldes sellega, mida eelmisest aastast mäletan, olime sellega hädas. Autoga tuleb veel palju tööd teha. Olime eelmisel neljal-viiel rallil enesekindlad, aga seekord ei tunne ma end autos eriti hästi ja ei saa endast kõike anda," oli Hyundai piloot pettunud.

"Peame andmeid vaatama ja mis ei tööta. Eelmistel etappidel tundsin end autos mugavalt ja sain ilma riskeerimata suruda, aga eile oli paar momenti ja täna hommikul samuti," ütles Neuville enne lõunale minekut.