WRC
16. juuni 2019, 17:23

VIDEO | Jälle katkise auto tõttu punkte kaotanud Tänak: oleme väga pettunud, et sellised asjad meiega juhtuvad (8)

Taaskord jättis ebausaldusväärne Toyota ralliauto Tänaku suurtest puktidest ilma ning Ott on nendest probleemidest juba väsinud.

"Põhimõtteliselt kohe katse alguses juhtus rooliga midagi väga imelikku ja see oli lukus. Olime mingi aja paigal, võitlesime, et rool uuesti tööle saada. Mingitmoodi saime selle tööle ja katse lõppu. Kaduma läks palju aega ja ka võit," sõnas Tänak Toyota pressiteenistusele.

Pole veel täpselt teada, mis autoga juhtus, kuid tõenäoliselt kimbutas sama probleem ka teist Toyota sõitjat. "Meeskond uurib, aga sama probleem oli ka Jaril (Latvala - toim). Juhtus midagi, milleks ei saanud ette valmistuda. Oleme väga pettunud, et sellised asjad meiega juhtuvad, aga meeskond pingutab kõvasti, et probleemid lahendada," sõnas Eesti rallimees.

"Olen frustreeritud, aga veel kurvem on meeskonna jaoks, et sellesse etappi panustati nii palju ja kaotada see probleemi tõttu, mis autoga juhtus. Sellest on tõesti kahju, lausus saarlane, kes lubab edasi pingutada. "Me võitleme kõvasti. Siiani on olnud raske hooaeg. Üldine seis on parem kui samal ajal aasta tagasi. Kuidagi peame nendest probleemidest üle saama ja tagasi ree peale, et alustada puhta rallisõiduga."

Ees ootab enam kui kuuajane paus. Soome ralli algab 1. augustil. Tänakul on plaanis hinge tõmmata. "Esmalt tulen rallimaailmast välja, puhkan natuke ja siis tagasi asja juurde."