Foto: Naughty Dog / Sony
Esport
17. juuni 2019, 11:58

VEE... BRUAR? „The Last of Us 2“ ilmumiskuupäev võis rulluda üle peaosalise huulte

Sony PlayStation 4 on liginemas oma eluea lõpule, ent see ei tähenda, et head mängud lõpetaksid ilmumise. Üheks suurimaks selliseks on „The Last of Us Part II“, mille ilmumisaken tundub jäävat uue aasta esimese otsa kanti.

Naughty Dogi üliemotsionaalne ja brutaalne seiklusmäruli eesotsas on Ellie – maailma laastava zombiepideemia vastu immuunne neiu. Teda kehastav häälnäitleja Ashley Johnson astus hiljuti üles intervjuul, kus temalt küsiti muuseas ka, millal uus mäng välja tuleb. 

Küsimusele suutis Johnson vastata vaid: „Ma arvan, et see tuleb välja vee...“, ent kuna intervjueerija jätkas oma jutuga, jättis naine lause pooleli ning nii jäigi nael kirstukaane sisse löömata. Allolevas videos võib toda momenti näha alates umbes 1.07.00.


Siiski võib antud ajaaknas (veebruarikuu, 2020) suhteliselt kindel olla. Seda on varasemalt väitnud ka Kotaku ajakirjanik Jason Schreier, kelle nina on taolise info väljakaevamise puhul vägagi täpne.

Varasemalt ringlesid jutud, et „The Last of Us Part II“ võib meieni jõuda juba tänavu novembris, ent siis selgus, et tolle kuu hõivab Hideo Kojima veider vaimusünnitis „Death Stranding.