WRC

Sebastien Ogier: ma ei muretse Tänaku kiiruse pärast, meie auto läheb paremaks (6)

LISA KOMMENTAAR

See mingi rumal ajakirjanikuhakatis19. juuni 2019, 12:53
Nad ammu teavad auto lagunemisest
Kahjurõõmsad soomlased hoos17. juuni 2019, 22:49
Fordin Teemu Suninen nousi lopulta toiseksi Italiassa ajetussa Sardinian MM-rallissa. Palkintopallisijaa varmistellut Suninen nousi yllättäen viimeisellä erikoiskokeella vielä yhden sijan, kun Toyotan virolaiskuljettaja Ott Tänak tuhlasi ajovirheeseen lähes puolitoista minuuttia. Tänak törmäsi aitaan, johon auto jäi hetkeksi kiinni. 26,7 sekunnin takaa voittoon nousi Hyundain espanjalainen Dani Sordo.
WRC17. juuni 2019, 22:57
Nii on, lugesin ka neid Soome portaalide uudiseid ja ka Yle hommikuuudistes räägiti täpselt sama, et Tänak olevat välja sõitnud. Tehnilisest probleemist ei räägitud midagi. Soomlased on üsna kadedad, et väikesel Eestil on selline suurepärane WRC sõitja nagu Tänak. Ja kui vähegi võimalik, siis kahjurõõmutsevad, mis segased. Faktid neid ei sega, saaks aga ära keerata ja halvustada.
Jura18. juuni 2019, 07:41
Sordo esialgne kommentaar oli ka, et Tänak tegi vea, ilmselt ta kohe ei teadnud või ei tahtnud teada. Eks sõitjad kõik seal taovad vastu rinda. Olen ennegi märganud, kus peale Tänaku tehnika lagunemist kõvatavad Neuville ja Ogier kahekesi, Tänaku ebaõnnest ei sõnagi.
Seda17. juuni 2019, 21:49
see ilmne kivi ründamine,siis tähendas. Tuleb,mis tuleb võtame kõik vastu ja ei põe. Ootan ja vaatan ikka suure huviga.
Jura17. juuni 2019, 21:13
Jah Tänaku pärast ei pea Ogier muretsema, Tänak on küll võitmatu oma sõiduoskuselt, aga Toyota laguneb.