Foto: Next Games / Netflix
Esport
18. juuni 2019, 14:54

NO PERKELE! Soomlased arendavad mängu hittseriaali „Stranger Things“ põhjal

Meie põhjanaabrid on agarad mänguarendajad. On sealtmailt pärit ju nii mõnigi tuntud teos: „Max Payne“, „Alan Wake“, „Angry Birds“, „FlatOut“ ja paljud teised. Peagi liitub selle nimistuga mäng, mis põhineb menukal Netflixi sarjal „Stranger Things“.

Mängu arendajaks on Next Games, kelle varasemasse resümeesse kuuluvad teleseriaalil „Elavad surnud“ mobiilimängud. Sarnaselt nendega hakkab ka „Stranger Thingsi“ mäng olema saadaval just Androidi ja iOSi nutiseadmetel ning seda täiesti tasuta. 

Mobiilimäng, mis matkib 80ndate multikate animatsioonistiili kasutab Google Mapsi geolokatsiooni, tänu millele saavad kasutajad vastavalt oma asukohale külastada ka kurjakuulutavat Tagurpidi maailma. Mäng sisaldab ohtralt mõistatusi ja ka rollimängude elemente.

„Stranger Thingsi“ mobiilimäng peaks ilmuma millalgi 2020. aastal. Enne seda jõuavad kohale sarja kolmas hooaeg (käesoleva aasta 14. juuli) ning sellel põhinev „Stranger Things 3: The Game“ (4. juuli). Viimane on saadaval kõikvõimalikel masinatel, mis vähegi mänge jooksutavad.