Foto: Telltale Games
Esport
19. juuni 2019, 11:14

JABUR? Miks maksavad „Minecraft: Story Mode'i“ episoodid 70 eurot tükk?

„Videomängud on liiga kallid!“ kurdavad paljud, kelle arvates on 70€ ühe massiivse, kümneid ja kümneid tunde kestva mängu eest liiga krõbe hind. Kuidas kommenteeriksid nad situatsiooni, kus sama summat küsitakse umbes poolteist tundi kestva episoodi eest?

„Minecraft: Story Mode“ on Telltale Gamesi loodud episoodiline videomäng, mille üks hooaeg koosneb viiest osast. Kuna stuudio suleti eelmisel aastal ootamatult, korjatakse jooksvalt müügist nende teoseid, mille litsentsid on aegumas.

Kõnealuse mängu kahe hooaja ja/või nende episoodide soetamiseks/allalaadimiseks on aega kuni 25. juunini, peale mida kaovad need jäädavalt igalt poolt. Xbox 360 konsoolil tekkis aga osade allalaadimise puhul probleeme.

Selle võimaldamiseks pidid arendajad eraldiseisvad episoodid uuesti n-ö „müüki“ panema ning hirmutamaks eemale uudishimulisi poodlejaid, kel Telltale'i saatusest halli aimugi pole, panid ühe episoodi hinnaks umbes 73€.

Kes osad juba varasemalt ostnud, saavad need nüüd uuesti alla laadida, ent kes huvi pärast neid ostma hakkavad, peavad oma veeringutega ka päriselt hüvasti jätma. Seda viimast muidugi ei soovitata teha.