Renee Teppanit ootab ees uus ja huvitav väljakutse.Foto: Facebook/Stade Poitevin Volley Beach
Võrkpall
21. juuni 2019, 18:44

VÄGEV! Eesti võrkpallikoondislane liitus Prantsusmaa tippklubiga

Prantsuse tippklubi Poitiers' Stade Poitevin teatas, et nendega on liitunud Eesti võrkpallur Renee Teppan.

Poltevin on uueks hooajaks palganud juba kaheksa mängijat ning viimane neist on Eesti võrkpallikoondisesse kuuluv Teppan. "Viimane, kuid mitte vähem oluline täiendus. Renee on 25 aastat vana. Tal on olemas kaks kogemust Euroopa tippklubis: Trentino ja Belchatow," kirjutas Poltevin Facebookis.

Poitevin on uueks hooajaks palganud juba kaheksa mängijat ning viimane neist on Eesti võrkpallikoondisesse kuuluv Teppan. Eesti spordisõpradele on Prantsusmaa klubi tuttav eelmisest aastast, sest CEV Challenge Cupil kohtuti Saaremaa Võrkpalliklubiga, keda võideti ja lõpuks poolfinaaligi välja jõuti.

Trentinos oli Teppan küll pigem varumees, kuid sai korralikult mänguaega. Serie A-s kogus eestlane 23 mänguga 62 punkti (45,9%), 11 blokki ja 4 ässa. Eelmisel hooajal Poola liigas Belchatowi esindades kogunes tema kontole 25 mängu, 162 punkti (46.15%), 20 blokki ja 14 ässa.

Diagonaalründaja on hetkel hädas aga selja ja õlaga, kuid peaks siiski mingil määral suutma Eesti koondist tänases Kuldliiga poolfinaalis aidata. Õhtuleht on Saku Suurhallis kohal ja kajastab kohtumist Türgiga.

Täna hommikul tuli veel teinegi hea uudis, sest nurgaründaja Martti Juhkami lõi käed Saksamaa eliiti kuuluva Friedrichshafeni võrkpalliklubiga ning mängib nendega ka järgmisel hooajal Meistrite Liigas. Möödunud hooajal teenis meeskond Bundesligas teise koha. 31aastane eestlane pole siiski enam mõnda aega koondisesse kuulunud ja vähemalt seni, kuni peatreeneriks Gheorghe Cretu, ilmselt ei kuulu ka.