Sebastian Vettel.Foto: CHRISTOPHE SIMON
Vormel 1
23. juuni 2019, 15:41

Vormelitäht Vetteli salaplaan tuli ilmsiks

Neljakordne vormel 1 maailmameister Sebastian Vettel on millalgi viimase paari nädala jooksul abieluranda sõudnud, sest sel nädalavahetusel sõidetava Prantsusmaa GP ajal kannab ta abielusõrmust, raporteerib Saksamaa väljaanne Bild.

Vettel on koolipõlvest saati koos olnud Hanna Prateriga ning paaril on kaks ühist last – tütred Emilie ja Matilda. Esimene on viie-, teine neljaastane. Bildi sõnul olid pulma kutsutud ainult kõige lähedasemad pereliikmed.

Prantsusmaa GP-l pole Vettel pulmateemat peaaegu üldse puudutanud. Saksamaa telekanal RTL õnnitles intervjuus 31aastast sakslast abiellumise üle, millele Vettel vastas: "Aitäh."

Der Spiegeli andmeil võtab Vettel oma eraelust rääkimise kohta snitti seitsmekordselt F1-meistrilt Michael Schumacherilt. Ka tema ei soovinud oma kodust elu avalikkuse ees lahata.

"Ma ei mõista praegust generatsiooni, kes tahab kogu aeg kõike jagada. Samas pole mul midagi varjata, otse vastupidi. Paljud arvavad kindlasti, et elu vormel 1 on midagi eksootilist. Elan täiesti tavalist elu, ma ei soovi seda jagada, kuna ma ei mõista, miks peaks üldse nii tegema," on Vettel end selgitanud.