Riyad Mahrez,Foto: ANDREW BOYERS/Reuters
Kõmu
26. juuni 2019, 10:01

IHNUSKOI! Nädalas sadu tuhandeid teeniv jalgpallistaar jättis lapsehoidja pika ninaga

Manchester City jalgpallimeeskonnas leiba teeniv Riyad Mahrez on väljakul jätnud sümpaatse mulje. Tuleb aga välja, et eraelus päris samamoodi pole. 

Nimelt pöördus Briti meedia poole Mahrezi perekonna lapsehoidja, kelle sõnutsi on vutiäss kitsi. 

"Ta on ihnuskoi! Olen kõvasti tööd rabanud. Tahan oma raha," kurvastab 52aastane lapsehoidja Filipino Catalina Miraflores. 

Kokkulepe abilisega oli selge: põhipalk 12 naelsterlingit (umbes 13,4 eurot) tunnis, ületundide eest oli ette nähtud lisatasu. Viimast aga pole Mahrez naisele tasunud, "võlg" kasvas 3612 naelani (veidi üle 4000 euro).

"Ma ei ole seda raha saanud. Ma ei tea, mida teha," ütleb Miraflores.

Ta jätkab: "Töötasin selle nimel kõvasti. Olin kättesaadav 24 tundi ööpäevas, magasin lapsega isegi samas toas. Tihti ei pääsenud ma koju, pidin teda valvama. Minu töö osas polnud kunagi kaebusi, teenisin selle raha välja!"

Olukord on sedavõrd kummalisem, et Mahrezil ei tohiks rahaga mingisugust muret olla. Nimelt teenib tippmängijate hulka kuuluv alžeerlane 200 000 naela (üle 223 000 euro) nädalas. 

"Ma ei taha kellegi mainet rikkuda, soovin lihtsalt oma raha," lisas lapsehoidja.

Mirafloresi põhitööaeg oli esmaspäevast reedeni, kella 8st 18ni. Alguses polnud palgaga probleeme. Mõne aja pärast ei tasutud talle aga lisatasusid ning eelmise aasta novembris otsustas ta töökohast loobuda. Raha pole lapsehoidja siiani saanud.

Mahrez abiellus 2015. aastal Rita Johaliga, samal aastal sündis neil ka tütar Inaya. Siiani on ta paari ainuke laps. 

Riyad Mahrez ja tema naine Rita. Foto: Bettina Strenske / Alamy