Cristiano Ronaldo.Foto: David Klein
Jalgpall
26. juuni 2019, 16:47

Reali poolkaitsja: Cristiano Ronaldo lahkumine tegi kõigile rõõmu (3)

Jalgpallimaailma superstaar Cristiano Ronaldo lahkus mullu suvel Madridi Realist Torino Juventusesse. Hispaania kuningliku klubi poolkaitsja Toni Kroosi sõnul valmistas portugallase üleminek rõõmu kõigile.

Väravamasin Ronaldo siirdus Itaaliasse 100 miljoni euro eest ning Real ei suutnud temata kuigi hästi hakkama saada. Hispaania kõrgliigas oldi kolmandad, nii karikasarjas kui ka Meistrite liigas langeti Reali standardite kohaselt varakult välja.

Muidugi, süüd ei tasu otsida vaid Ronaldo lahkumises. Peatreener Julen Lopetegui jooksis lati alt selgelt läbi, lisaks ei suutnud mitmed mängumehed tavapärast klassi näidata.

Saksamaa väljaandega Bild rääkides ütles Kroos, et muidugi jäi Real Ronaldot igatsema. "Tema üleminek tegi aga kõik õnnelikuks. Cristiano tahtis uut kogemust, Real teenis palju raha," ütles sakslane.

29aastane keskväljamaestro teatas lisaks, et soovib nelja aasta pärast putsad varna riputada. Just nii kaua kestab Kroosi, kes tuli neli aastat tagasi Saksamaaga maailmameistriks, uus leping Realiga.