Michael Schumacher.Foto: © Alessandro Bianchi / Reuters
Vormel 1
26. juuni 2019, 18:26

Vormelilegend Schumacheri lähedane sõber: Michael pole alla andnud! (1)

2013. aasta lõpus suusaõnnetusse sattunud ja seejärel avalikkuse silme alt kadunud Michael Schumacheri tervislik seisund on endiselt saladus. Sakslase lähedane sõber Jean Todt teatas, et seitsmekordne vormel 1 maailmameister jätkab võitlust tervenemise nimel.

Schumacher sai õnnetuses raske peavigastuse ja tema tervise ümber ringlevad ainult spekulatsioonid. Tegelikult teab vaid käputäis inimesi, kuidas legendi paranemine kulgeb.

Samuti pole palju neid, kes vormelilegendi pidevalt külastavad. Üks neist on Rahvusvahelise autoliidu juht Todt, kes töötas Schumacheriga aastaid Ferrari tiimis. "Michaeli tervis on isiklik teema. Saan öelda vaid seda, et ta elab koos oma perega ja võitleb edasi," ütles Radio Montecarloga vestelnud Todt.

Tänavu 5. detsembril avaldub Schumacheri elust ja karjäärist dokumentaalfilm, mis tuleb esimesena välja Saksamaal ja Šveitsis. Linateosega on koostööd teinud nii Schumacheri abikaasa Corinna kui ka isa Rolf. Kunagi varem pole suurmeistri pere mehe kohta sedavõrd põhjalikke usutlusi andnud. Nüüdseks on selgunud, et endist vormelisõitjat filmis pole.