Roger Federer.Foto: CARMEN JASPERSEN
Tennis
27. juuni 2019, 10:23

Tenniselegend Roger Federer tekitas Londonis „kaose“ (2)

1. juulil algav Wimbledoni Suure slämmi turniir on Londonisse toonud vaat et iga tipptennisisti. Kohal on ka võistluse kaheksakordne tšempion Roger Federer (ATP 3.), kes on spordimaailma üks suuremaid staare.

Muidugi ei veeda Federer kogu Londonis oldavat aega tenniseväljakul. Šveitslane käis koos abikaasa Mirkaga oma sponsori rõivafirma Uniqlo poes, mis pandi legendi ja tema kaasa külaskäigu tõttu teistele külastajatele kinni.

Kui selfie't võivad küsida vaid poetöötajad, tahtsid ka teised inimesed Federeridest pilti saada. "See oli täielik kaos. Inimesed jätsid oma autod kus see ja teine ning tormasid poe juurde," selgitas üks pealtnägija.

Laias laastus suvaliselt teele pargitud autode tõttu tekkis tänaval umbes kilomeetrine ummik. Inimeste käitumise tõttu oli liikluse normaalseks taastamiseks vaja politsenike abi. Samuti tegid mundrikandjad kindlaks, et Federerid saaksid turvaliselt rahvamassist läbi.

Üks kohalik tõi sotsiaalmeedias välja, et tegelikult mängisid suure ummiku tekkmises rolli ka Federerid ja nende kaaskond, kes parkisid oma masinad keelatud kohta.