Neymar võib küll tahta, aga Barcelona ei näita tema vastu mingit huvi üles.Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
28. juuni 2019, 10:14

UKS SULETUD? Barcelona asepresident kinnitas, et tagasi tulla sooviva Neymariga läbirääkimisi ei peeta

Viimasel ajal on palju juttu olnud Neymari naasmisest Barcelonasse ning brasiillane on ka tunnistanud, et sealt lahkumine oli viga. Uks on võib-olla tema selja taga jube suletud.

27aastane Brasiilia koondise ründaja pole PSGs veedetud kahe aasta jooksul endiselt lõplikult sisse elanud ja tunneb oma eelmisest koduklubist puudust. Mõne väljaande sõnul on juba ka neljaastane leping sõlmitud ning üleminek praktiliselt kindel.

"Ma usun, et Neymar tahab tagasi tulla, aga öelda, et me tegeleme tema palkamisega. Sellega ma küll nõustuda ei saa," lausus Barcelona asepresident Jordi Cardoner, kes tunnistas, et kuigi brasiillane sooviks taas Hispaanias mängida, pole ei klubi ega mängijaga suheldudki.

"Me ei osta hetkel mitte kedagi. Eriti seda mängijat, kellega meil isegi kontakti pole olnud," lisas Cardoner.

Neymar lahkus 2017. aastal maailmarekordilise 220 miljoni euro eest Barcelonast, et Messi varjust välja hüpata. Kuigi kaks aastat järjest on võidetud Ligue 1 tiitel, pole Euroopas edu saavutatud. Samuti olevat riietusruumis õhkkond pingeline.

Barcelonaga on sel suvel 75 miljoni euro eest liitunud Frenkie de Jong Ajaxist ning tugevalt on seostatud neid ka Antoine Griezmanniga.