Foto: Kuvatõmmis
Esport
2. juuli 2019, 13:06

„Flappy Bird“ on tagasi, ent sel korral võitled sa 99 teise abitu linnuga

Aasta oli 2013, kui mobiilimängureid rõõmustas kentsakas teos, milles mängija pidi ekraani toksides aitama äbarikul linnul torude vahelt läbi lennata.

Tasuta jagatav „Flappy Bird“ oli niivõrd menukas, et mängu autor eemaldas selle igaveseks müügilt, kuna kartis, et mängijad jäävad sellest sõltuvusse. Nüüd, 6 aastat hiljem, on teised arendajad teosest šnitti võtnud, ent sellele tänapäevasema meki andnud. Jah, arvasite õigesti, tegemist on battle royale mänguga!

„Flappy Royale“ nime kandev teos asetab mängija vastamisi 99 teise (teoreetilise) kasutajaga, kes kõik üritavad võimalikult kaua elus püsida. Matšid kestavad reeglina vaid paar(kümmend) sekundit ning järgmise raundi alustamine käib ülilihtsalt. 


Raund algab sellega, et ekraanile ilmub buss, millest linnukesed enne hädamaandumist välja peavad hüppama. Seejärel tuleb läbi navigeerida torude rägastikust, neid puudutas sooritus aga lõppeb ning tuleb võidust suu puhtaks pühkida.

Linnukese n-ö lennutamine käib taaskord ekraani toksimise või hiireklahvi klõpsutamise abil. Samamoodi pole muutunud ka tunnetus. Kui omal ajal tekitas oma tegelase kontrollimine teatud osas frustratsiooni, kuna tema piirjooned olid n-ö ähmased (linnuke sai surma, kuigi endale tundus, et posti ei puudutatud)... siis täpselt sama saab öelda ka käesoleva mängu kohta.

Oma linnukesele on võimalik anda unikaalne välimus, ent see on eelkõige rõõmuks enda silmale – vastaste tegelased on manatud ekraanile uduste piirjoontena, mistõttu on nende kostüümivaliku imetlemine raskendatud.

„Flappy Royale“ on täiesti tasuta ning seda saab mängida enda veebibrauseris või mobiiltelefonil. Brauseriversiooni proovi SIIN!