Levadia lustis Maardus ja tagus võrgu palle täis.Foto: Facebook/FC Levadia
Jalgpall
29. juuni 2019, 22:12

VIDEO | Levadia tuuseldas tabeli viimast ja tõusis liidriks, Kuressaare üllatas Transi!

Premium liiga 18. vooru kohtumistes vormistas Levadia kindla 6:1 võidu Maardu vastu, Narva Trans mängis Kuressaare vastu eduseisu maha.

Tallinna FC Levadia sõitis külla Maardu Linnameeskonnale, kes peab leppima punase laterna rolliga. Selleks aastaks kõrgliigasse tõusnud meeskond ei suutnud väravat puhtana hoida kauem kui üheksa minutit, mil Rasmus Peetson skoori avas. Poolajaks oli seis Joao Neto Morelli ja Kirill Nesterovi väravatest juba 3:0.

Eriti tihedalt löödi väravaid 58. ja 60. minuti vahel. Lühikese aja jooksul skooris teist korda Morelli, Maardu auvärava lõi Vadim Šalabai ning oma kübaratriki vormistas brasiillane Morelli. Lõpuminutitel sai jala valgeks ka Levadia noormängija Artjom Komlov, kes on vaid 16 aastat vana.

Mängu tipphetked:

Tallinna meeskond tõusis võiduga tabeliliidriks, kuid neist ühe punkti kaugusele jääval FC Floral on üks mäng varuks. Maardu jätkab Premium liiga põhjas.

Üllatus Saaremaal

Teises tänaõhtuses mängus üllatas kodumeeskond FC Kuressaare külalisi Venemaa piiri äärest. Narva asus kohtumist 26. minutil Artjom Škinjovi väravast 1:0 juhtima, kuid sama mängija 37. ja 52. minutil teenitud kollased kaardid jätsid Transi viimaseks 38 minutiks ühemehelisse vähemusse.

Kuressaare asus ründama ning 85. minutil kandiski surve vilja. Dmitri Prošin mängis palli karistusalas käega ning Märten Pajunurm sai 11 meetri karistuslööki lööma minna. Marko Meeritsal olid aga teised plaanid ja väravavaht suutis keskele tulnud löögi jalgadega tõrjuda.

Kolme minuti pärast jõudsid saarlased siiski sihile, kui täpne oli ei keegi muu, kui Sander Laht. Viigipunkt tõstis viikingid kuuendaks, Piirilinna meeskond jätkab koha võrra kõrgemal. Vahe Kuressaarega on vaid kaks punkti.

Premium liiga tabeliseis: